Nurgül Yeşilçay oğluyla video paylaştı ortalık yıkıldı! Meğer annesi gibi o da yetenekliymiş

Nurgül Yeşilçay oğluyla video paylaştı ortalık yıkıldı! Meğer annesi gibi o da yetenekliymiş
Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından yaptığı komik skeç paylaşımlarına oğlu Osman Nejat’ı da dahil etti. Yeni videosuna beğeni yağdı.

Sosyal medya hesabından düzenli olarak komik reels paylaşımları yapan oyuncu Nurgül Yeşilçay, bu kez 18 yaşındaki oğlu Osman Nejat Özer ile yepyeni bir kısa video çekti. Reels videosuna yorum ve beğeni yağarken, izleyenler Yeşilçay’ın oğlunun ne kadar yetenekli olduğunu konuşmaya başladı. Osman Nejat’ın skeç için gösterdiği performans internet kullanıcılarından tam not aldı.

‘SCARFACE’ FİLMİNDEN SAHNEYİ KULLANDILAR

Ünlü oyuncu, skeç için başrolünde Al Pacino’nun oynadığı 1983 yapımı ‘Scarface (Yaralı Yüz)’ filminden bir sahneyi kullanmayı tercih etti. Sahnede Al Pacino’nun canlandırdığı karakterin üzerindeki beyaz takım elbiseli tarzına dikkat çeken Yeşilçay, videoyu “Benim oğlan izlediklerinden hiç etkilenmez. Özledim oğlumu be. ‘The World is yours’ beybi” notuyla paylaştı.

Paylaşılan reels videosunda ünlü oyuncu “Bu filmin dünyası çok abartı değil mi? Kim böyle giyiniyor ya? Amma abartı…” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine oğlu Osman Nejat’ın kıyafeti bir anda değişti ve Al Pacino’nun giydiği kıyafete benzer bir kıyafeti ekrana geldi. O sırada Osman Nejat, İngilizce replik seslendirdi. Videonun sonunda ünlü oyuncu ve oğlunun kahkaha attığı dikkat çekti.

nurgul.jpg

BİRBİRİ ARDINA YORUM YAĞDI

Nurgül Yeşilçay tarafından paylaşılan reels videosuna ünlülerden ve vatandaşlardan çok sayıda yorum geldi. Bir kullanıcı “Ee dövüş sahnesi izleyip üzerinizde de gösterebilirdi teknikleri buna da şükür” derken başka bir kullanıcı ise “Bildiğimiz Şahan Gökbakar olmuş” diyerek Osman Nejat’ı ünlü komedyene benzetti.

Bir başka takipçisi ise Yeşilçay’dan övgü dolu sözlerle bahsetti ve şu ifadeleri kullandı: “Süper, iyi... Bayıldım... Valla Nurgül Hanım siz tamamı ile geç keşfedilmiş yerli komedi dizilerinin Jennifer Aniston’ıymışsınız... Tebrik ediyorum, komşu kızı tabiriyle de içimizden biri olduğunuzu sosyal medya sayesinde öğrendik, ön yargıları yıkıp geçtiniz.”

Ünlülerden de bazı yorumlar geldi. Oyuncu Ayşe Tolga, “Ailecek yetenekliler” diyerek kalp emojisi kullandı. Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Filiz Akın, “Bir komedi dizisi yapsanız. Özledik böyle gülebilmeyi” diyerek kalp ve nazar boncuğu emojileri kullandı.

nurgulyesilcay.jpg

GÖKHAN ÖZOĞUZ GERİLİMİ YAŞANMIŞTI

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ile geçtiğimiz yılın son aylarında Athena konserine gitmiş, Gökhan Özoğuz ile oğlunu kuliste tanıştırmak isterken Özoğuz’dan olumlu bir tepki göremediğini ifade etmişti. “Bir genç Gökhan’la tanışmak istiyor çünkü seviyor Athena’yı! Kulise gidiyoruz tebrik için! Ay Gökhan’da bir afra tafra” sözleriyle eleştiride bulunmuştu.

657d88a4d3d71638-w1200xh979.webp

Öte yandan yaşanan tatsızlık öncesinde oğlu Osman Nejat’ın konser için sabırsızlandığını gösteren içerikler paylaşmıştı. Tatsızlık sonrası keyfinin kaçtığı anlaşılmıştı. Aradan geçen aylar sonrasında ikilinin yaptığı komik paylaşım gündeme geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.