Survivor'dan dönen Yiğit Poyraz'dan bomba itiraf!

Survivor'dan dönen Yiğit Poyraz'dan bomba itiraf!
Survivor All Star yarışmasının bu yılki sezonunda elenen Yiğit Poyraz, uzun süredir birlikte olduğu Yasmin Erbil ile yeniden bir araya geldi. İkilinin katıldığı son davet, magazin gündemine damgasını vurdu. Poyraz, etkinlikte yaptığı içten açıklamalarla dikkat çekti.

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geri döndü. Heyecan dolu mücadelelerin yaşandığı yarışmada, son haftalarda sürpriz bir elenme gerçekleşti. 2021 sezonunun büyük finalinde İsmail Balaban ile SMS oylamasına kalarak dikkatleri üzerine çeken Yiğit Poyraz, bu sefer yarışmaya erken bir veda etti. Bu durum Survivor hayranlarını şaşırttı ve yarışmanın dinamiklerini değiştirdi.

5-0 ve 5-3'LE ELENDİ

Mavi takımın öne çıkan yarışmacısı, geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleşen mücadelede eski futbolcu Sercan Yıldırım karşısında 5-0'lık net bir yenilgiye uğradı. İlk düello yarışmacının karşılaştığı zorlu bir rakiple mücadelesini gözler önüne serdi. Ayrıca omuz sakatlığı bulunan takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu ile yaptığı yarışta da 5-3'lük bir skorla mağlup oldu.

survivor-all-starda-beklenmedik-veda-iddiali-yarismaci-poyraz-elendi-rgrlmlqo.jpg

"BÜYÜK KONUŞTUM, BÜYÜK PATLADIM"

29 yaşındaki yarışmacı, "Beynim yanmış durumda. Algılayamıyorum olup biteni. Hakan'ı tebrik ediyorum. Sercan beni darmaduman etti. Mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyordum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi, kafamı buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak böyle bir ateşlenmeye, hırslanmaya, gerçek Survivor'ı, bu düelloyu tatmaya ihtiyacım vardı. Kendime olan güvenim tamdı ama olmadı. Büyük konuştum, büyük patladım" şeklinde konuştu.

"YASMİN'İ ÇOK ÖZLEDİM"

Ünlü iş insanı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, Dominik Cumhuriyeti'nden dönen sevgilisi Yiğit Poyraz ile geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte yer aldı. Survivor yarışmasında yarışan ve yarışmadan ayrılan Yiğit, sevgilisi Yasmin'e olan özlemini "Yasmin’i çok özledim. Aşk ağır bastı" sözleriyle ifade etti. İkilinin katıldığı davet, magazin gündemine damga vurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.