105 bin TL'ye kaçırılmayacak konut fırsatı! Tarih belli oldu

105 bin TL'ye kaçırılmayacak konut fırsatı! Tarih belli oldu

Milli Emlak, kamu lojman satışı için beklenen ilanları peş peşe yayımladı. Yayınlanan ilanlarda, satışı yapılacak kamu lojmanlarının bulunduğu iller ve konut fiyatları açıklandı.

Milli Emlak, kamu tasarruf tedbirleri kapsamında lojman satışlarını yeniden gündeme getirdi. Bu kapsamda, 2024 yılı için iki ilde lojman satışı yapılacağı duyuruldu. Artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak isteyen birçok kişi bu satışlara yöneldi.

MERSİN'DE MİLLİ EMLAK SATILIK LOJMAN İHALESİ

Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Mersin'de lojman satışı gerçekleştirilecek.

tuik-verilerine-gore-en-cok-kon-6rpk-cover-1.webpDuyuruda, "Yukarıda tapu bilgileri ile taşınmaz özellikleri belirtilen, mülkiyeti Hazineye ait lojmanların, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 4706 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri çerçevesinde satış ihaleleri yapılacaktır." denildi. Satış ihalesi 29 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak.

Satışa sunulacak lojmanlar için belirlenen fiyatlar 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. Satışla ilgili detaylı bilgiler Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden edinilebilir.

ADANA MİLLİ EMLAK SATIŞ İLANLARI

Adana Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 5 adet kamu konutunun satışa sunulacağı belirtildi. Boş durumdaki bu lojmanlar için 105 bin TL başvuru ücreti yatıran kişiler, 6 Haziran 2024 tarihinde yapılacak ihaleye katılma hakkı kazanacaklar. Adana Ceyhan Gaziosmanpaşa'da bulunan kamu konutları, düzenlenen ihalede en yüksek teklifi veren kişilere satılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.