16 Ağustos burç yorumları! Yorucu bir güne hazırlanın

16 Ağustos burç yorumları! Yorucu bir güne hazırlanın

Yeni bir gün sıkıntılarıyla gelecek ama o burçlar kendini bugünün sıkıntısından kolayca sıyıracak. Acaba başımıza neler gelecek?

Günlük olarak astrolojik takvimlerini merak edenler için uzman astrologlardan derlediğimiz günlük akışı sizin için hazırladık.

Koç Burcu

Bugün dikkatli olmalısınız; güçlü ilişkilerde bile tartışmalar yaşanabilir, krizde olan ilişkilerde ise daha fazla kırılganlık söz konusu olabilir. Kıskançlık önemli bir rol oynayabilir. Uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa ve önemsiz bir nedenden dolayı bir sorun ortaya çıktıysa, bugün tartışma çıkabilir. Ancak, bazen fikir ayrılıkları birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olur. Küçük gerginlikler geçicidir; bir şeylerin ters gittiğini düşünüyorsanız, açıklamayı Pazar gününe kadar erteleyin.

Boğa Burcu

Tatilde olmak idealdir! En azından birkaç gün dinlenin... Ağustos ayında çalışıyorsanız, geçen yıl sonbaharından bu yana ortaya çıkan görev ve sorumluluklar hâlâ tamamlanmayı bekliyor. Ancak, son zamanlarda yaşadıklarınızın getirdiği faydalar da var; kısa süreli stresler, birçok sıkıntıyı ortadan kaldırdı! Suçlamalar ve gerginlikler var, sizi olmadığınız biri gibi göstermeye çalışanlar var, ancak tepkiniz tamamen meşru. Aşk önemlidir, Cuma ve Cumartesi günleri, olumlu bir ayın etkisi altında, yeni duyguları deneyimlemek için mükemmel günlerdir.

astroloji.jpg

İkizler Burcu

Ağustos, hayatınızda önemli bir döneme işaret ediyor. Duygusal açıdan, geçmişteki alışkanlıkların, eski durumların veya hala mevcut olan modası geçmiş duyguların farkındasınız. Belirsiz bir aşk yaşayanlar, hayal kırıklığından kaçınmak için bunu kabul ederken, bazıları ayrılık sonrası bulamayacakları bir çözüm arıyor. Bu hafta işler yeniden başlıyor, eylül ayındaki işleri konuşmamız gerekiyor, havalar her zaman çok bereketli.

Yengeç Burcu

Ayın karşıt açısı biraz gerginlik getiriyor ve sakin bir yaşamı tercih eden sizler için bu gün beklediğinizden daha yorucu olabilir. İyi bir organizasyon yapılmalı. Ancak şimdi iş için ilginç bir dönem başlıyor, yeni duygular ve özel hisler bekleniyor. Küçük bir tartışma olasıdır, bir gecikme olabilir, Pazar daha iyi bir gün olacaktır. Çocuklarla olan sorumluluklar ağırdır. Yaratıcı düşünmeli ve hayal gücünüzü kullanmalısınız, bu sizin için verimli bir alan.

Aslan Burcu

Böyle bir gökyüzü altında evde kalmak gerçekten yazık olur, bu yüzden hak ettiğiniz dinlenmeyi düşünün ve yılın ikinci yarısında yapmanız gerekenlerle ilgilenin; aşk ilişkileri korunur, aile içinde sadece maddi konulara dikkat edilmelidir. Uzun süredir evli olanlar, tatmin olmazlarsa, etrafa bakmayı düşünebilirler. Ve bir süre sonra eve dönenler, partnerlerinin güvenini yeniden kazanmak zorunda kalacaklar. Mars, gelecek için iyi şeyler vaat ediyor!

İlişkilerinizdeki maddi konulara dikkat edin ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin. Yakın zamanda ilişkilerinizi güçlendirecek fırsatlar bulacaksınız

astroloji234.jpeg

Başak Burcu

İş ve aşk hayatınızı dengede tutmaya çalışın. Yakın zamanda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz, bu yüzden mevcut projelerinize odaklanın. İlişkilerde yaşanabilecek krizler aslında yeni anlaşmalara zemin hazırlayabilir

Terazi Burcu

Bu dönemde kendinize dikkat etmeli, ufak tefek sağlık ve günlük yaşam sorunlarına karşı hazırlıklı olmalısınız. İlişkilerinizdeki eski sorunları çözmek için iyi bir zaman.

Akrep Burcu

Kendinizi ifade etmek ve yeni başlangıçlar yapmak için enerjiniz yüksek. Geçmişte yaşanan duraklamalar, şimdi yeniden harekete geçme fırsatı sunuyor. Geleceğe yönelik büyük planlar yapabilirsiniz.

Yay Burcu

Duygusal olarak zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki bazı sorunlar yüzeye çıkabilir, ancak bu, onları sonunda çözme şansı da verebilir. İş hayatınızda beklenen sonuçlar için sabırlı olun.

astrolojiik.jpg

Oğlak Burcu

Güçlü yönlerinizi kullanarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Finansal geri dönüşler olumlu olabilir. Aşk hayatınız yeniden canlanabilir, bu da yeni başlangıçlar anlamına gelir.

Kova Burcu

Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, ancak kendi kişisel özgürlüğünüzü de korumaya çalışıyorsunuz. İlişkilerdeki hızlı değişimler sizi zorlayabilir, ama yaratıcılığınızla bu durumun üstesinden gelebilirsiniz.

Balık Burcu

Duygusal olarak karışık bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Deniz kenarında zaman geçirmek size iyi gelebilir. Eski arkadaşlarla buluşmak ve geçmişi yeniden canlandırmak için iyi bir zaman.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.