2 milyar 900 milyon TL bugün hesaplarda! Bakandan açıklama geldi

2 milyar 900 milyon TL bugün hesaplarda! Bakandan açıklama geldi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 900 milyon liralık destek ödemesinin bugün yatırılacağını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gaziantep'teki ziyaretinde üreticilere toplamda 2 milyar 900 milyon liralık destek ödemesi yapılacağını duyurdu.

Yumaklı'nın açıklamalarına göre bu destekler, özellikle buzağı ve diğer tarım desteklemelerine odaklanıyor. Bakan, destek ödemelerinin bugün itibarıyla üreticilerin hesaplarına yatırılacağını belirterek tüm üreticilere duyuruda bulundu.

tarim.webp

Gaziantep’teki girişimcilerin başarılarına övgüde bulunan Bakan Yumaklı, bu örneklerin ülke genelindeki diğer girişimciler ve üreticiler için bir hedef teşkil etmesini temenni etti.

BİR AY SÜRECEK

Ayrıca hayvan hastalıklarıyla mücadelede şap aşısının önemini vurgulayan Yumaklı, 17 Eylül’de başlatılan aşılama sürecinin bir ay süreceğini belirterek tüm üreticilerden hayvanlarının aşılanması konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

foto4.jpg

GAZİANTEP’TE AÇIKLADI

Bakan Yumaklı, Gaziantep ziyaretinde yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

"Vermiş olduğumuz desteklerimiz devam ediyor. Bugün itibarıyla 2 milyar 900 milyonluk bir destek ödemesi, buzağı desteklemeleri ve diğer desteklemeler başta olmak üzere üreticilerimizin hesabına yatmış olacak.

Buradan da üreticilerimize duyurmuş olalım. Bugün itibarıyla 2 milyar 900 milyon liralık destek ödemeleri üreticilerimizin hesaplarına yatmış olacak. Hem Gaziantep şehrini ve girişimcimizi canı gönülden tebrik ediyorum."

tarim-1024x512.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.