25 Mayıs burç yorumları! Jüpiter aslan burcuna geçiş yapıyor

25 Mayıs burç yorumları! Jüpiter aslan burcuna geçiş yapıyor

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 25 Mayıs 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Hafta sonu bazı engeller veya gecikmelerle başlıyor ve öğleden sonra ile akşam arasında bir anlaşmazlık çıkmasını istemiyorum. Vücut strese maruz kalır. Bu nedenle, önümüzdeki kırk sekiz saat içinde bu genel olarak önemli bir dönem olmaya devam etse de, aşırıya kaçmamak en iyisi olacaktır. Ancak Pazar, toplantılar için ilginç bir gün olacak ve gelecek hafta yoğun ve karlı olacak.

BOĞA

Jüpiter birkaç saat içinde burçtan ayrılarak hayatınıza ve haketmeyen kapalı ilişkilerinize ışık tutmuştur. Dikkatli olun çünkü kalbin büyük ve sorun çıkaranları affedebilirsin. İş bağlamında inatçılık ve azim sayesinde birçok şeyi başarabileceğinizi söylemeniz gerekir! Ama eğer içgüdülerinizi dinlemek zorunda kalsaydınız her şeyi uzun zaman önce bir kenara atardınız. Size karşı birçok kişinin olduğunu biliyorsunuz, ancak kararlı karakteriniz sayesinde sadece ilerlemekle kalmayacak, aynı zamanda daha fazlasına sahip olmak için geri dönecek, ancak halihazırda başlamış olan ve gelecekte gerçekleşecek bir değişimin bedelini ödeyeceksiniz. kaçınılmaz. Şans eseri hayatın zevklerini sevdiğinize göre, kendinizi rahatlamayla, bir geziyle, hatta sevdiğiniz bir restoranda güzel bir akşam yemeğiyle ödüllendirin.

Picture background

İKİZLER

Uyumsuz Satürn'le ve ayrıca ne yapmak istediğinizi tam olarak anlamayan bazı insanlarla savaşmak zorunda kalmak. Kendinizi müttefiklerle, güçlü adamlarla çevrelemek iyidir ve ayrıca işlerine çok fazla fedakarlık edenler büyük olasılıkla yanlış şekilde oluşturulan hesapları ve projeleri gözden geçirmek zorunda kalacaklardır. Fırsat elinize ulaşır, zafer size ve hazırlığınıza bağlıdır. Aşkta yeni buluşmalar hafife alınmamalı; birbirini seven çiftlerin yaz için akıllarında harika bir proje var.

YENGEÇ

Uzun süredir yalnız kalan insanlar için önümüzdeki birkaç hafta faydalı olacak, sevme isteği ya da en azından yeni arkadaşlıklar kurma isteği bir anda yeniden uyanabilir. Düğünü ya da birlikteliği olanlar karar verecek, eğlence için doğan hikayeler bile yükselişe geçebilir. Bu hafta sonu sadece küçük bir gecikme, sıkıntı veya yavaşlama getiriyor ancak olumsuz düşüncelere kapılmamalıyız; zorlu durumlarla karşı karşıya kaldığımızda hata yapmaktan veya belirsizlik hissetmekten korkmak normaldir.

Picture background

ASLAN

Jüpiter Cumartesi gününden itibaren daha iyi bir geçişe başlıyor. Mars aktiftir ve stres bile işe yarayabilir, çünkü ilgi çekici ve eğlendirici bir durumla uğraşmak sonunda karlı olur. Aşkta temel duruma bağlıdır, çok gururlu olduğunuzda yanlış anlaşılmaların üstesinden gelmek kolay değildir ve aynı nedenle uzun süre yalnız kaldığınızda ilk tanıştığınız kişiden memnun kalmazsınız. Yılın ikinci yarısı sizi önemli seçimler yapmaya, aynı zamanda hem eğlendiren hem de meşgul eden bir şey uğruna değmeyen şeyleri bırakmaya davet ediyor ve bu hem aşkta hem de işyerinde geçerli. Psikofiziksel iyileştirme, belirli zorluklar olması durumunda bir uzmanın talimatlarını takip etmek en iyisidir.

BAŞAK

Aklınızdaki girişimler için giderler az değil ve gelir ve giderleri daha iyi yönetmemiz gerekiyor, 10 Haziran'a kadar bir muhasebeciyle, bir teknisyenle de konuşarak ne yapmamız gerektiğini anlamamız olasılığını da göz ardı etmiyorum. Yapmak. Şirketi olan veya kurması gerekenler için değişiklikler, ev masrafları. Pazar günü bir avantaja sahip olacaksınız, içgüdülerinizi değil mantığınızı kullanarak başarılı olacaksınız.

TERAZİ

Aşkta daha fazla dinginlik isteriz ama geçmişin ağırlığı artar ve çoğu zaman daha fazla belirsizliğin kurbanı kalırız. Bugünden itibaren aktif Jüpiter, sizi, işe yaramayan tüm durumları kapatmaya, kendinizi abartılı derecede aşırı durumlarda çok fazla riske atmadan eğlence ve eğlence aramaya davet ediyor. Bu gece ve yarın arasında bazı küçük düğümlerin yeniden öne çıkması muhtemel, ruh hali dalgalanacak.

AKREP

Bugün aynı zamanda güzel bir Ay'ı mükemmel açıda buluyor, bu nedenle Cumartesi ve Pazar geçerli günlerdir ve her halükarda yakın zamanda yaşananlardan daha verimlidir. Ancak, biraz iyimserlik bulmak da önemlidir. Aşk konusunu unutmamak gerekiyor. Burada öncelikle bir süredir yalnız olanlara sesleniyorum çünkü Haziran ortasından itibaren güzel bir Venüs olacak, dolayısıyla şu anda gerçekleşen toplantılar her hafta bir referans noktası haline gelebilecek. Bir hikayeye hayır diyen kişi tekrar düşünmekten dışlanmaz.

Picture background

YAY

Eğer işinizde aksaklıklar olduysa, yeni başlatılan bir proje istediğiniz gibi gitmiyorsa bu sizin hatanız değilse, kendinizi yanlış insanlara emanet ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ay sonunda ortaya çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Hiçbir hatanız olmadan bir gaf yaptınız veya bir hata yaptınız! Bu saatlerde çok fazla aşk sözüne dikkat edin. İki hikaye arasında sıkışıp kaldıysanız kendinizi anın dürtüsüne kaptırmak yerine daha fazla düşünmek daha iyidir.

OĞLAK

Bugünlerde yaptığınız ve yapacağınız her şey, geleceğinizi daha iyi yönetmeye çalışmanız açısından yararlı olacaktır ve inanıyorum ki pek çoğu son haftalarda zaten iyi teklifler almış, başka çözümler de yolda olacaktır. Haziran ayının da sizin tarafınızda olacağını hatırlayarak, neyin yanlış olduğunu açıklığa kavuşturmak için bu günden yararlanmak güzel. Bir işiniz varsa veya fikir birliğine ihtiyacınız varsa, önümüzdeki birkaç haftanın hala sizin tarafınızda olduğunu bilin, şu anda direnmek zor. Son zamanlarda çok fazla endişenin baskıladığı formu iyileştirir.

KOVA

Özgürlük ve seyahat arzusu geri dönüyor, her şey yapılabilir ama abartmamaya dikkat edin. Bu kadar devrimci ve değişime yatkın bir dönemde, doğru insanlara güvenmek ve yalnızca heves veya öfkeyle geçerli olan ilişkileri bir kenara atmamak iyi olacaktır. Yaza gelindiğinde kazanan fikirleri olan Kova doğumlu herkesi, yeteneklerine dayalı bir zorluğun üstesinden gelebilecekleri yaratıcı bir aşama geri dönüyor.

Picture background

BALIK

Ay sonu, krizdeki çiftlere ağır bir fatura getiriyor ama burada ilişkinin hangi noktada olduğunu anlamamız gerekiyor. Yarı zamanlı yaşayanlar ilerlemede büyük sorunlar yaşamayacak, bir ayrılık veya kriz sonrasında yeni bir ilişki yaşayanlar, tamamen vazgeçmeleri mi yoksa kararsız kalmaları mı gerektiğini anlayamıyorlar. İş yerinde çok fazla bekleme var, hemen konuya girmek istiyorsunuz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.