4 bin TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Başvuru tarihi ve şartları belli oldu

4 bin TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Başvuru tarihi ve şartları belli oldu

TOKİ, ev sahibi olmak isteyenler birbirinden önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2024 yılı konut satışlarına devam ediyor. E-Devlet üzerinden yapılan duyuruya göre, Afyon, Kastamonu ve Çorum illerinde yeni konut kayıtları başladı.

Picture background

Yapılan açıklamaya göre, aylık sadece 4000 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan bu kampanya, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların yüzünü güldürecek.

Başvurular, e-devlet kapısı üzerinden belirlenen üç ilin vatandaşları için açılmış durumda. Başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor.

Picture background

Ayrıca, başvuru yapabilmek için hane halkının yalnızca başvuru sahibi, eşi ve bakmakla yükümlü olduğu çocuklardan oluşması önemli. Birden fazla başvuru yapılması durumunda ise başvurular geçersiz sayılacak.

Afyon, Kastamonu ve Çorum illerinde TOKİ tarafından hayata geçirilecek konut projelerine başvurular başladı. Başvurular, e-Devlet sistemine entegre olan TOKİ'nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Picture background

Projelere başvuru yapabilmek için başvuru sahibinin projenin bulunduğu ilde en az bir yıl ikamet etmiş olması veya ilde kayıtlı olması gerekiyor. İl nüfus kütüğünde kaydı olmayan kişilerden ise sözleşme aşamasında adreslerine göre nüfus kayıt sistemi belgesi temin etmeleri istenecek.

Bu projeler, Afyon, Kastamonu ve Çorum illerinde yaşayan vatandaşlara büyük fırsatlar sunuyor.

Kiradan daha ucuz! Ayda 4000 lira taksitle ev sahibi olabilirsiniz 7

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.