'4 Büyükler' başta olmak üzere kulüpler, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

'4 Büyükler' başta olmak üzere kulüpler, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok spor kulübü, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Trabzonspor tüm TS Club ürünlerini depremzedelere göndereceğini açıkladı.

Spor kulüpleri depremzedeler için harekete geçti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe, merkez üssü Kahramanmaraş ve çevre illerde depremden etkilenen depremzedeler için Beşiktaş ve Galatasaray''ın ardından yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş ve çevre illerde etkilenen depremzedeler için Beşiktaş ve Galatasaray''ın ardından Fenerbahçe de yardım toplayacaklarını resmi internet sitesinden duyurdu. Fenerbahçe, yardıma ilişkin açıklamasında, "Ülkemizin yanındayız. Kulübümüz, deprem için çalışmalara başladı. Kahramanmaraş başta olmak üzere başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa ile birlikte birçok ilimizde hissedilen ve tüm Türkiye''yi hüzne boğan deprem felaketi sonrasında Kulübümüz adımlar atmak için hazırlanıyor. Türkiye''nin en büyük ''Sivil Toplum Kuruluşu'' olarak bugüne kadar ülkesinin, vatandaşının yanında olan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bugün yaşanan milli felaket karşısında en faydalı adımı atmak için çalışmalara ivedilikle başladık. Yapılacak görüşmeler neticesinde belirleyeceğimiz eylem planıyla afet bölgelerindeki vatandaşlarımızın yanında olacağımızı belirtiyoruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY

Galatasaray Kulübü, merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ili etkileyen depremde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, AFAD''ın yardım kampanyasına destek olmak üzere belirlenen ürünlerin Nef Stadı ve Taçspor Tesisleri''nde toplanarak depremzedelere ulaştırılacağı belirtildi.

Açıklamada, tüm sporseverlere yardım çağrısında bulunuldu.

İhtiyaç listesinde belirlenen ürünler şöyle: Çadır İçi Soba, Uyku Tulumu, Standart ve Termal Battaniye, Cep Isıtıcısı, Yedek Şarj Üniteleri ve Powerbank, Termal İçlik, Kışlık Eldiven-Bere-Atkı, Polar Battaniye, Polar Ara Katman, Kalın Kazak, Kışlık Bot, Kışlık Çorap, Bebek Maması, Hijyen Malzemeleri (Bebek bezi-Hijyenik ped), El Feneri ve kalem pil.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş, yardıma ilişkin açıklamasında, "Kulübümüz, merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere yardım kampanyası düzenleyecektir. Düzenlenecek yardım kampanyasıyla ilgili detaylar önümüzdeki süreçte kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kahramanmaraş''ta meydana gelen deprem sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah''tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz." İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR

Depremzedeler için yardım kampanyası başlatan Trabzonspor, tüm TS Club ürünlerini depremde zarar gören vatandaşlara göndereceğini duyurdu. Bordo-Mavililerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz; ülkemizi büyük hüzne boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere çalışmalara başlamıştır. Bununla ilgili olarak ivedilikle AFAD''ın yardım kampanyasına destek olmak üzere TS Club depolarımızda bulunan tüm çocuk, kadın ve erkek mont, bere, eldiven, sweatshirt, yağmurluk, atkı ve battaniye gibi ürünler depremzedelere ulaştırılacaktır.

TS Club TIR''ımız yarın Trabzon Valiliği''nin koordinasyonu eşliğinde depremzedelere yardım ulaştırmak için hareket edecektir. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah''tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

ANKARAGÜCÜ

"Merkez üssü Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımız için kulübümüz tarafından yardım kampanyası düzenlenecektir.

Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için düzenlenecek yardım kampanyasıyla ilgili detaylar en kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah''tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.