5 ilde tefecilere yönelik operasyon yapıldı

5 ilde tefecilere yönelik operasyon yapıldı

Ordu merkezli 5 ilde gerçekleştirilen tefecilik operasyonlarında 8 kişinin yakalandığı öğrenildi. Şüpheli şahıslardan 5'i adliyeye gönderildi, 3'ü serbest kaldı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tefecilik suçuna operasyon düzenledi.

Tefecilere yönelik yapılan operasyonlarda imzanın kötüye kullanımı, tehdit ve şantaj gibi konular gündeme getirildi. Ordu merkezli operasyonlar İstanbul, Samsun, Ankara ve İzmir illerine de uzanarak eş zamanlı gerçekleştirildi.

aw122888-01-1.jpg

Operasyonda, Ş.B. (36), C.K. (37), F.Ü. (40), G.A. (23), D.A. (37), A.K. (43) C.Ç. (25) ve K.A. (39) adlı şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların evlerinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalar sonucu 2 ruhsatsız tabanca, 80 9 milimetre fişek, 1 tüfek, 22 tüfek kartuşu, borçlu kişilere ait 4 senet ile 3 gram esrar ele geçirildi.

aw122888-02.jpg

Yakalananlardan C.K., Ş.B., A.K., K.A. ve C.Ç. emniyette yapılan işlemler sonucu Ordu Adliyesine yollanırken F.Ü., G.A. ve D.A. ise serbest bırakıldı. Adliye işlemleri devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.