Acun Ilıcalı aşkı için bunu da yaptı! Kimse onu öyle görmemişti

Acun Ilıcalı aşkı için bunu da yaptı! Kimse onu öyle görmemişti

Hem iş hem özel hayatıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü öyle bir şekilde kutladı ki görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Şeyma Subaşı ile olan birliktelikleri ve ardından gelen evlilikleriyle gündeme gelmiş, ardından boşanma konusuyla gündemden düşmemişti. Subaşı ile Melisa adında bir kızları da olan Ilıcalı, boşanmasının ardından geçtiğimiz yıllarda ise yeni bir aşka yelken açmıştı.

64a252c986b2472814040738.webp

Kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ile bir ilişki yaşamaya başlayan Ilıcalı, yeni ilişkisinde mutlu görüntüsüyle dikkat çekiyor.

ayca-cagla-altunkaya-nin-gobegi-kafalari-14325614-5382-amp.webp

Öte yandan genç kız arkadaşının kendisine çok iyi geldiğini her fırsatta belirten Ilıcalı, son olarak Altunkaya’nın doğum günü fotoğraflarında dikkat çekti.

İLK KEZ O TARZI KULLANDI

Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladığı paylaşımlarla dikkatleri üzerinde topladı. Ilıcalı, paylaşıma bir de şu notu düştü:

“Nice mutlu yaşların olsun, gözlerin hep böyle gülsün.. Devamını biliyorsun zaten.”

Ancak paylaşımda dikkat çeken detay not olmadı. Ilıcalı, genellikle sürekli siyah tişört giymesiyle bilinirken, sevgilisinin doğum gününde giydiği beyaz gömlekle sosyal medyada bir hayli konuşuldu.

Ilıcalı’nın aşkı uğruna giydiği beyaz gömlek, çok sayıda yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları bu duruma hayret ettiklerini ifade etti.

640xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.