Acun Ilıcalı'ın başı belada

Acun Ilıcalı'ın başı belada

Katıldığı bir söyleşide dünyaca ünlü marka hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın başı belaya girebilir.

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Hull City’nin sahibi olan, Türkiye’nin en başarılı iş adamlarından biri olan Acun Ilıcalı kısa süre önce katıldığı bir söyleşide sarf ettiği sözler nedeniyle başı belaya girebilir.

Katılımcılara paranın mutluluk getirmediğini söyleyen Ilıcalı, “Eğer 2 seçeneğiniz varsa ve bir tarafta para diğer tarafta mutluluk ağır basıyorsa mutluluğu seçin. Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan’ımı aldığımda daha mutluydum...” ifadelerini kullandı.

Picture background

KARA LİSTEYE GİREBİLİR

Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması sonrası flaş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ferrari’nin kendi marka imajına çok önem verdiğini hatırlatan bazı sosyal medya kullanıcıları, İtalyan markanın Ilıcalı’dan arabasını geri alabileceğini veya Ilıcalı’yı kara listeye sokabileceğini iddia etti.

Picture background

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLARIN DA BAŞINA GELDİ

Dünyanın en prestijli araba markalarından biri olan Ferrari, daha öncesinde pek çok dünyaca ünlü ismi, marka imajına zarar verdiği gerekçesiyle kara listeye dahil edip arabalarını elinden almıştı.

Picture background

Justin Bieber, Chris Harris, Nicholas Cage, 50 Cent ve Deadmau gibi ünlü isimler yaptıkları açıklamalar veya hareketler nedeniyle İtalyan marka tarafından bu isimler de kara listeye alınmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.