Acun Ilıcalı'yı yıkan transfer

Acun Ilıcalı'yı yıkan transfer

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Jaden Philogene'dan kötü haber geldi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Jaden Philogene, 1 sezon sonra eski takımı Aston Villa'ya geri döndü.

22 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu, Premier Lig ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Transferin ardından Philogene, Aston Villa'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

PHİLOGENE'DEN HEYECAN VERİCİ AÇIKLAMALAR

Philogene, transferden dolayı duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi:

"Harika bir duygu, sanki evimdeymişim gibi hissediyorum. Unai Emery, benimle yüz yüze görüştü ve oyun sürem hakkında çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Geçen yıl sezon öncesi burada olduğumda iyi iş çıkardığımı ve bu sefer şans bulacağımı söyledi. Bu aynı zamanda bana ve nasıl oynadığıma da bağlı. Umarım en iyi oyunumu oynayabilir, maç süresi alabilir ve bunu taraftarların önünde başarabilirim. Hull'da yaptıklarımı Villa Park'ta da yapmak istiyorum."

Philogene ayrıca, "Küçük bir çocukken Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordum. Her zaman bir gün orada olmak istediğimi düşündüm ve işte buradayım" diyerek Şampiyonlar Ligi hayallerini de paylaştı.

hul-city.webp

GEÇEN SEZONKİ BAŞARISI

Philogene, geçen sezon Hull City formasıyla Championship'te 32 maça çıktı ve 12 gol, 6 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Gösterdiği bu performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Philogene, Premier Lig'e geri dönme şansı yakaladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.