"Adam mısın sen" kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

"Adam mısın sen" kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Pazarcı esnafı husumetlisi tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken, çevredekilerden kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi ise bacağından yaralandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde pazarcı esnafı ile husumetlisi arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Pazarcı esnafı husumetlisi tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken, çevredekilerden kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi ise bacağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, Köse Sokak Doğu Kışla Pazaryerinde gerçekleşti. İddiaya göre, pazar esnafı Yiğit Laç ile husumetlisi E.T. arasında "Adam mısın sen?" diyerek başlayan sözlü tartışma fiziksel kavgaya dönüştü. Kavgada E.T., Yiğit Laç'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu. Çevredekilerden kavgaya ayırmaya çalışan esnaf Ali B. ise bacağından yaralandı. 2 kişi kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yiğit Laç hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için arama başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.