Adamın iki gün önce doğum yapan karısından isteği şoke etti “Çok ayıp” yorumları yağdı

Adamın iki gün önce doğum yapan karısından isteği şoke etti “Çok ayıp” yorumları yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir TikTok videosunda, adamın eşinden istediği şey, birçok kişiyi kızdırdı.

TikTok sosyal paylaşım platformunda her geçen gün tartışmalı bir video paylaşılıyor. Bu videolardan bazıları eski bile olsa, farklı sosyal medya platformlarında tekrar paylaşılarak yorum yağmuruna tutuluyor.

Son olarak bir adamın eşinden isteğini gösteren TikTok videosu, X sosyal medya platformunda tartışmaya açıldı. Sosyal medya kullanıcıları o isteğe “ayıp” gözüyle bakarak adamı sert dille eleştirip kınadı.

Eski adı Twitter olan X’te paylaşılan videoda bir kadın, iki gün önce doğum yaptığını söyleyerek kocasının kendinden isteğini ifade ediyor. Paylaşılan videoda “İki gün önce doğum yaptım ve o benden bunu bekliyor” başlığı göze çarpıyor.

“DOĞUM YAPTIN VE HEMEN HASTANEDEN ÇIKTIN”

Videodaki adam, doğum yapmış lohusa eşinin yanına gelerek “Kızartma yapabilir misin?” diyor. Bu istek karşısında şoke olan kadın da henüz iki gün önce doğum yaptığını hatırlatıyor.

Bunun üzerine adam “Evet 2 gün önce doğum yaptın ve hemen hastaneden çıktın. Bunca zamandır etrafta oturuyordun, kızartma yapabilirsin tabii ki” ifadelerini kullanıyor.

tiktok.jpg

Kadın ise “Beni dinlenmem için eve gönderdiler” diye cevap verince adam bu kez de “Dinlenmekten başka bir şey yapmıyorsun.” Şeklinde yanıt veriyor.

“BEN DOĞURMADIM AMA BEN DE YIPRANDIM”

Adamın ifadeleri bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Kadının zorlu bir doğum sonrası hemen eve çıkmasını normal karşılayan adam sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Bütün şu çay fincanlarına bir bak. Benim için de kolay değil. Ben doğurmadım ama senin gibi ben de uyuyamıyorum, yani ben de yıprandım. Annem ve babam geliyorlar ve bilirsin her zaman kızartma istiyorlar” diyerek sinirleri iyice geren adam sosyal medyada tepkileri üzerine çekti.

Videonun sonunda ise kadın “Kızartmayı gidip kendin yapabilirsin” diyerek konuyu kapattı.

“YENİ DOĞUM YAPMIŞ, YORGUN, KAN KAYBEDİYOR”

Videodaki doğum yapmış kadına, kadın sosyal medya kullanıcılarının hepsinden destek geldi. Kadının dikişlerinin olduğunu, lohusa kanamasının devam ettiğini, beş kiloluk bir canlıyı dünyaya getirdiğini söyleyen kadınlar erkeklerin bu konuda destek olmadığını öne sürerek tepki gösterdi.

Bazı erkek sosyal medya kullanıcıları da videodaki adamı eleştirerek “ben olsam kadını ellerimle beslerdim” şeklinde yorumlar yaptı. Bir kullanıcı, “Neden erkekler olarak genelleme yapıyorsunuz ki? Ben karıma çayını yaparım, kızartmasını yaparım, yanına kek bile yaparım… Hanımcılık yaparsan karın kocamcı olur = mutlu ilişki” ifadelerini kullandı.

Bir yorumda “Bir tane ruh hastası bulup genelleyerek atmayın önümüze artık yeter” dendi.

tiktok4.jpg

İşte tepki gösteren yorumlardan bazıları:

“Karılarınız anneniz değildir. Yemeğini ya kendin yaparsın ya da dışarıdan söylersin bir süre. Kadın yeni doğum yapmış, yorgun, hormonlar tavan...”

“Ben böyle bir adamla birlikte asla çocuk büyütmezdim. Kendime geldikten sonra ilk iş boşanma hazırlığı yapmak olurdu.”

“O bardakları tek tek kafasına at kızım arkandayım”

“Bazı erkeklerin evlenmeden önce testen geçirilmesi şart gerçekten. Videoyu izlediğimden beri anksiyetem tuttu.”

“Kimse kimseyle evli kalmak zorunda değil. Bununla 1 gün daha aynı evde yaşanmaz.”

tiktok1.jpg

tiktok2.jpg

tiktok3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.