Adana Yüreğir’de kurban satış ve kesim yerleri belli oldu

Adana Yüreğir’de kurban satış ve kesim yerleri belli oldu

Adana Yüreğir Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçede kurban satış ve kesim noktalarını belirleyerek açıkladı. Toplam 4 noktada kurban satışı gerçekleştirilecek.

Yüreğir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlıkların uygun şartlarda kesimi ve satışı için çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu yıl, hangi noktalarda kurban satışı gerçekleştirileceği belirlendi.

Yüreğir ilçesinde kurban satış ve kesim yerleri olarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzeri Yüreğir Devlet Hastanesi yanı, Kışla Mahallesi Muharrem Gülergin Stadı yanı, Akıncılar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yanı, Kiremithane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanı seçildi.

aw215788-02.jpg

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla bayram öncesi önlemler ve temizlik çalışmalarının titizlikle yapıldığını söyledi ve herkesin Kurban Bayramı'nı huzurlu ve aynı zamanda hijyenik şekilde geçirebilmeleri için Temizlik, Zabıta, Fen İşleri ve Park Bahçeler başta olmak üzere tüm çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.