Adana'da aile katliamı yapan zanlı Hatay'da yakalandı

Adana'da aile katliamı yapan zanlı Hatay'da yakalandı

Adana'da, boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine yönelik düzenlediği silahlı saldırıda dört kişiyi öldüren Hakim Aba, Hatay'da babasıyla birlikte yakalandı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 22 Haziran'da Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırıda, Hakim Aba'nın 20 yaşındaki eşi Şükran Aba, 51 yaşındaki kayınpederi Turgut E., kayınvalidesi Leyla A. ve 18 yaşındaki kayınbiraderi Muhammet E. hayatını kaybetti.

aw232844-03.jpg

Ekiplerin titiz çalışması sonucu, zanlıların Hatay'ın Erzin ilçesinde saklandıkları bir adres tespit edildi. Yapılan operasyonla Hakim Aba ve suça yardım eden babası Şerif Aba gözaltına alındı. İki şüpheli, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

aw232844-04.jpg

Bu trajik olayın ardından Hakim Aba'nın yanında bulunan 3 aylık çocuğu Deniz Aba ise güvenlik güçleri tarafından alınarak sevgi evlerine yerleştirildi ve koruma altına alındı. Toplumda büyük yankı uyandıran olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

aw232844-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.