Adana'da baraj gölüne düşen otomobilden 4 kişinin cansız bedeni çıkarıldı

Adana'da baraj gölüne düşen otomobilden 4 kişinin cansız bedeni çıkarıldı

Adana'nın Çukurova ilçesinde, Seyhan Baraj Gölü'ne düşen ve su altında kalan otomobilin içindeki Veysel Aydoğmuş (37), eşi Emine Aydoğmuş (35) ve çocukları Mete Aydoğmuş'un (13) cansız bedenlerine ulaşıldı. Olay, Çatalan Köprüsü üzerinde meydana geldi.

01 JG 944 plakalı otomobilin kontrolden çıkarak göle düşmesi sonucu başlayan arama kurtarma çalışmalarında, su altı polisi tarafından ailenin cansız bedenleri araçtan çıkarıldı. Ekipler, olay yerinde ailenin bir yakını ile hızlandırılmış çalışma talebi konusunda tartıştı.

Kaza sonucu hayatını kaybeden Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğdu'nun cenazeleri, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ailenin piknik için yola çıktığı belirtilirken, Veysel Aydoğmuş'un bir restoranda çalıştığı bilgisi alındı.

Çatalan Köprüsü'nde gerçekleşen trajik olay, aile bireyleri ve yakınları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Kaza yerinde gözyaşları sel oldu. Otomobil ise vinç yardımıyla köprüye çıkarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.