Adana'da bir suç örgütü daha çökertildi: 51 şüpheli gözaltına alındı

Adana'da bir suç örgütü daha çökertildi: 51 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen KUYU-1 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından Adana merkezli 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen KUYU-1 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

Organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen KUYU-1 operasyon hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyzük’ün yaptığı örgütün kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından başarı ile icra edilen operasyonlar sonucunda çökertildiğini belirtti.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında, başarı ile icra edilen KUYU-1 operasyonunda suç örgütü mensubu 51 şüphelinin güvenlik güçlerimiz tarafından kıskıvrak yakalandığını ve adalet karşısına en kısa zamanda çıkartılacağını da belirtti.

ekran-alintisi-001.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasının sonunda ise, başarı ile icra edilen operasyonun sonucunda gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde, 5 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda dijital materyalin de ele geçirildiğini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.