Adıyaman'da tanker devrildi

Adıyaman'da tanker devrildi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen olayda, devrilen bir tanker alev alarak büyük bir yangına neden oldu. Yangın bir saat sonunda ancak kontrol altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Kahta-Diyarbakır kara yolunun 25. kilometresinde gerçekleşti. Mustafa Çeker’in yönetimindeki 01 ANH 373 plakalı yakıt tankeri, Narince köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolü kaybederek devrildi.

Tankerin devrilmesiyle birlikte içindeki yakıt alev aldı ve hızla yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı.

Yoğun çaba sonucunda itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın, tanker çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak inceleme başlatıldı. Bu olayda sürücünün zamanında aracından çıkması büyük bir facianın önüne geçilmesini sağladığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.