Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan attılar 'Ekipler harekete geçti'

Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan attılar 'Ekipler harekete geçti'

Bir düğünde terör örgütü PKK lehine slogan atıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada flaş gelişme yaşanıyor.

Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen bir düğünde terör örgütü PKK lehine slogan atıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma sonuçlandı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bir grup kişinin halay çekerken terör örgütü elebaşısının adını andığı belirlendi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayla ilgili 7 şüphelinin olduğu ve bunlardan 3'ünün gözaltına alındığı ifade edildi. Firari 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtilirken, valilik bölünmez bütünlüğe yönelik her türlü tehditle mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.

aw254180-04.jpg

Ağrı'da terör örgütü PKK'nın elebaşı lehine slogan atan 7 şüpheliden 3’ünün yakalandığı belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada, sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda, Doğubayazıt ilçesindeki düğün salonunda halay çeken 7 kişilik grubun, terör örgütü elebaşı lehine slogan attığını açıkladı.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda 3 şüphelinin "(PKK/KCK) Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan gözaltına alındığı kaydedildi. Açıklamada, firari 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

aw254180-03.jpg

Açıklamada, "Bölünmez bütünlüğümüze kasteden her türlü terör örgütü ve uzantılarına yönelik mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.