Ajda Pekkan’a yıllar sonra büyük şok! Yuhalayıp konseri terk ettiler

Ajda Pekkan’a yıllar sonra büyük şok! Yuhalayıp konseri terk ettiler

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro'daki konserine yaşadığı aksilikler nedeniyle geç başlayınca izleyicilerden tepki topladı.

Ajda Pekkan sahneye çıkmak için gecikince olanlar oldu. Konserin 21:00'de Efes Antik Tiyatro'da başlaması planlanırken, Pekkan sahneye 22.00’de bile çıkamadı. Bu gecikme karşısında seyirciler yuhalama ve alkışlarla tepkilerini gösterdi; bazıları ise konser alanını yavaş yavaş terk etti.

ajda2.jpg

YUHALAMA SESLERİ YÜKSELDİ

Pekkan, yaşadığı aksilikler ve trafik sıkışıklığı nedeniyle konser alanına geç ulaşabildi. Bunun üzerine sahneye çıkmadan önce bazı yuhalama sesleri yükseldi. Hatta konser alanını terk edenler olduğu da görüldü. Birçok kişi organizasyonun yetersiz olduğunu dile getirdi.

fgj68jywaaaqukx.jpg

SAHNEYE ÇIKINCA ÖZÜR DİLEDİ

Saatler süren bekleyişin ardından sahneye çıkan Ajda Pekkan, hayranlarından özür dileyerek, "Değerli alkışlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, bu akşam neler çektiğimi bir bilseniz. Ben böyle tahmin etmedim. Bu tür yerlerin ön provası yapılamıyor, mesafeler açısından. Sizlerin yüzünüzden demeyeceğim ama benim yüzümden geç kaldığım için çünkü sizler de çok beklediniz biliyorum. Gördüm geçerken, çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklamayla yaşanan aksaklıklardan dolayı seyircilere karşı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.