AJet’ten dev kampanya! Elini çabuk tutan süper indirimi kapacak

AJet’ten dev kampanya! Elini çabuk tutan süper indirimi kapacak

AJet, yeni kampanyası ile yurt dışı uçuşlarını oldukça cazip bir hale getirdi. Kampanya için son tarih 26 Temmuz…

AJet, yalnızca 9 Euro/Dolar artı vergiler ile başlayan fiyatlarla bilet satışına başladı. Birçok vatandaş, 16 Eylül’den sonra yapacağı yurtdışı uçuşlarını indirimli şekilde karşılayabilecek. Kampanyanın detayları açıklandı. Son bilet satın alma tarihi ise 26 Temmuz 2024 olarak açıklandı.

1717544.jpg

MART AYINA KADAR İNDİRİMLİ UÇULABİLECEK

Kampanya, 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde satın alınan biletler için geçerli olacak ve bu biletlerle 16 Eylül 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasında uçuş gerçekleştirilebilecek.

Bu, seyahat severler için harika bir fırsat sunuyor ve özellikle bütçe dostu seçenekler arayanlar için ideal bir tercih olabilir.

Hava yolu şirketi AJet, Avrupa seyahatleri için cazip bir teklif sunarak seyahat severlerin dikkatini çekiyor. 25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde satın alınacak biletler, 16 Eylül 2024 ile 27 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak ve fiyatlar tek yön için 9 Euro/Dolar'dan başlayacak.

Kampanya, Türkiye'den tek yön uçuşlar için 9 USD + vergiler, gidiş-dönüş için 18 USD + vergiler; Türkiye'ye tek yön uçuşlar için ise 9 EUR + vergiler, gidiş-dönüş için 18 EUR + vergiler olarak belirlendi.

Bu kampanya, Almanya, Avusturya, Belçika, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Hollanda, Macaristan, Kuzey Makedonya, İngiltere, İsviçre, İtalya, Kosova ve Sırbistan gibi birçok Avrupa ülkesini kapsıyor, bu da Avrupa'nın farklı köşelerine uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında 175 bin adet koltuk arz edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.