AK Parti’de deprem! Bir milletvekili istifa etti

AK Parti’de deprem! Bir milletvekili istifa etti

AK Parti’de bir milletvekili istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir adli soruşturmada oğlunun adının geçmesinden derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Zenbilci, partisinin ve dava arkadaşlarının zarar görmemesi adına istifa ettiğini açıkladı şunları söyledi: "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum."

yeni-proje-101.webp

AHMET ZENBİLCİ KİMDİR?

1966 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde doğan Ahmet Zenbilci, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Yüksek lisansını Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim ve Organizasyon alanında tamamlayan Zenbilci, uzun yıllar Adana'da kamu görevlerinde bulundu.

2004-2009 yılları arasında Sofulu, 2009-2014 yılları arasında ise Sarıçam Belediye Başkanlığı görevlerini yürüttü. 27 ve 28. Dönem'de AK Parti Adana Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.