Akıllara durgunluk veren Arda Güler kararı! Ancelotti gemileri yaktı

Akıllara durgunluk veren Arda Güler kararı! Ancelotti gemileri yaktı

Real Madrid’de özellikle son haftalarda kendisine sunulan forma şansını en iyi şekilde değerlendiren Arda Güler hakkında akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları…

La Liga’da özellikle son haftalarında bulduğu forma şansını en iyi şekilde değerlendiren genç milli oyuncumuz Arda Güler ile ilgili İspanyol basınında akıllara durgunluk veren bir iddia ortaya atıldı.

Picture background

İspanyol basınında, Real Madrid'in Arda Güler'i gözden çıkarması gibi bir ihtimalden söz edildi. Haberde, Real Madrid yönetiminin Dani Ceballos ile Arda Güler arasında seçim yapmak zorunda kalması durumunda, takımdan kiralık olarak gönderilecek ismin Arda Güler olacağından bahsedildi.

Bu duruma neden olarak ise Toni Kroos gösterildi. Carlo Ancelotti, bu sezon emeklilik kararı alan ve Real Madrid'den ayrılan Kroos'un yerini Ceballos'un doldurabileceğini düşünüyor.

Picture background

İspanyol basınında “Arda Güler'in kiralık olarak takımdan ayrılması ihtimaller arasında, Ancelotti Ceballos'a güveniyor.” Şeklinde birçok haber yapıldı.

Yaşanan bu durumundan haberdar olan Ceballos da, menajerine gelen teklifleri kabul etmemesi yönünde talimat verirken, son tercih hakkının Arda Güler’de değil Ceballos’ta olacağının altı çizildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.