Akşener Erdoğan'dan o iş adamı için yardım istedi. Fatih Altaylı'dan flaş iddia

Akşener Erdoğan'dan o iş adamı için yardım istedi. Fatih Altaylı'dan flaş iddia

Gazeteci Fatih Altaylı, Meral Akşener’in Erdoğan’dan hangi iş insanı için yardım istediğini açıkladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener ile Saray’da gerçekleştirdiği baş başa görüşmeyle ilgili yeni bir iddiayı gündeme taşıdı. Altaylı, Akşener'in iş insanı Mübariz Mansimov'un Yargıtay'daki bir dosyası için Erdoğan'dan ricada bulunduğunu öne sürdü.

“O KİŞİ MÜBARİZ MANSİMOV”

Altaylı, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir iş adamı için yardım talep ettiğinin İYİ Parti içinde ve AKP’ye yakın medyada konuşulduğunu belirtti. O kişinin Mübariz Mansimov olduğunu söyledi.

“AKŞENER’İN ESKİ YARDIMCISININ ÇOK YAKIN DOSTU”

Altaylı, Akşener’in eski genel başkan yardımcılarından birinin Mansimov’a çok yakın olduğunu, daha önce Akşener’i Mansimov’un ofisine götürdüğünü ve şimdi de Cumhurbaşkanlığına aracılık yaptığını iddia etti. Bu kişinin Mansimov’un bazı hukuki sorunlarıyla ilgili aracılık yaptığı belirtildi.

“SARAY’A YAKIN GAZETECİ”

Altaylı, bu bilginin AKP’ye yakın bir gazeteciye Saray’dan sızdırıldığını ve bu gazetecinin bir dönem AKP hatta devlet sözcülüğüne soyunduğunu söyledi. Bu bilginin Saray'dan verildiği ve öyle sızdırıldığının açıkça konuşulduğunu ekledi.

Altaylı, Akşener’in tamamen insani bir sebeple, yardımcısını kırmamak adına bu ricanın peşine düşmüş olabileceğini ve bu durumda ille de bir çıkarı olduğunun söylenemeyeceğini belirtti. Ancak, elde bilgi ve belge olmadığını vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.