Alkollü sürücüden tehdit: 'Asla unutma beni'

Alkollü sürücüden tehdit: 'Asla unutma beni'

Aksaray'da bir düğünden çıkan müzisyen, alkollü olarak kullandığı araçla bir polis aracına çarpma tehlikesi atlattı.

Aksaray'da bir düğünden çıkan müzisyen, alkollü olarak kullandığı araçla bir polis aracına çarpma tehlikesi atlattı. Olay sonrası basın mensuplarını tehdit eden müzisyen, "Ben meşhurum" diyerek olay yerine gelen gazetecilere saldırdı.

Gece yarısı meydana gelen olayda, devriye gezen bir polis ekibi, bir minibüsün polis aracına çarpmak üzere olduğunu fark etti. Durdurulan araçta yapılan alkol testi sonucu sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Sürücü R.Y., alkollü araç kullanmaktan ceza kesilirken, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Olay yerine gelen basın mensuplarını görüntüleyen R.Y., kendisinin meşhur bir müzisyen olduğunu iddia ederek, gazetecileri tehdit etti. Yanında bulunan arkadaşı da aynı şekilde basın mensuplarına saldırarak, müzisyenin çekilmemesini istedi.Polis ekipleri, olay yerine çağrılan taksiyle evine gönderilen sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı.

Ehliyetine 6 ay süreyle el konularak alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen sürücü giderken basın mensubuna, “Asla unutma beni” diyerek tehdit etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.