Altay’ın kalesi boş kaldı

Altay’ın kalesi boş kaldı

Altay’ın bu sezon kalesini koruyan Mustafa Çalışkan ve Ozan Evrim Özenç’in takımdan ayrılması planlanıyor.

Altay’ın bu sezon kalesini koruyan Mustafa Çalışkan ve Ozan Evrim Özenç’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıldığı öne sürülüyor.

Mali ve sportif açıdan tarihinin en kötü günlerini geçiren Altay, Trendyol 1. Lig’i 17. sırada bitirerek TFF 2. Lig’e düştü. Oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen ve 670 Milyon TL borcu bulunan siyah-beyazlılarda sezonun tamamlanmasıyla yaprak dökümü şimdiden başladı.

Takımda öne çıkan Enes Öğrüce ve Eren Erdoğan gibi önemli oyunculara Süper Lig’den ve 1. Lig’den takımlar ilgi görürken, birçok oyuncunun da takımdan ayrılmak istediği için farklı kulüplerle temas kurduğu aktarıldı.

İzmir ekibinde ilk olarak ayrılması beklenen futbolcular arasında ise kaleciler bulunuyor. 20 yaşındaki Mustafa Çalışkan ile 2020-2021 sezonundan bu yana Altay’da forma giyen 31 yaşındaki Ozan Evrim Özenç, 30 Haziran’da sözleşmelerinin sona ermesiyle yeni bir sözleşme imzalamayıp takımdan ayrılmalarına kesin görünüyor.

Böylece iki file bekçisiyle yollarını ayırmasıyla Altay’da birinci kaleci konumuna 2005 doğumlu Ulaş Hasan Özçelik’in geçecek.

aw206357-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.