Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi (AÖF) final sınavları ne zaman yapılacak 'AÖF ders geçme notu kaç'

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi (AÖF) final sınavları ne zaman yapılacak 'AÖF ders geçme notu kaç'

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi (AÖF) vize sınavlarının sonuçları açıklandıktan sonra, öğrencilerin merakla beklediği bir sonraki aşama olan final sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, AÖF final sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin güz dönemi vize sınavları tamamlandı ve Açıköğretim finalleri ne zaman sorusu sorulmaya başlandı.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz yarıyılı ara sınavları, 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde tamamlandı.

Ara sınav olarak da bilinen vize oturumlarının geride kalması ile şimdi de dönem sonu yani final sınavlarının tarihi adayların gündeminde yer almaya ve araştırılmaya başlandı.

AÖF final oturumuna dair bilgiler ise şu şekilde...

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Ara sınavların tamamlanmasıyla birlikte, AÖF'nin final sınavları ne zaman yapılacak sorusu gündeme geldi.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi için Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri tarafından yayınlanan duyuruya göre, AÖF final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF final sınavlarında başarılı olmak için, ders başarı puanının 35 veya üzeri olması gerekmektedir. Bu puan, ara sınav notunun yüzde 30'u ve dönem sonu sınav notunun yüzde 70'i alınarak hesaplanan "Başarı Notu" ile belirlenmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.