Şiddetli yağış Ankara'da can pazarı yaşattı! İki küçük çocuk sele kapıldı! Aracın altında kaldı

Şiddetli yağış Ankara'da can pazarı yaşattı! İki küçük çocuk sele kapıldı! Aracın altında kaldı

Ankara’da şiddetli yağış sonrası sele kapılan 2 çocuk önce hareket halindeki aracın altında, daha sonra park halindeki otomobilin altında sıkıştı.

Ankara'da şiddetli yağış sonrası oluşan selde iki çocuk, önce hareket halindeki bir aracın altında, ardından park halindeki bir otomobilin altında mahsur kaldı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan çocukların bu zor anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

2f253277-edc1-47b8-994e-b50f5051d163

Başkentte öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü kuvvetli sağanak, kısa sürede çevreyi sular altında bıraktı. Yenimahalle ilçesi Şehit Harun Parlak Caddesi'nde iki çocuk, sel sularına kapılarak önce hareket eden bir aracın altına sürüklendi.

32dc71c8-3355-4ef9-94b0-43f7741a1753

Sürücü, çocukları fark etmeyerek aracıyla ilerlemeye devam etti ve çocuklardan biri aracın altında sürüklendi. Sel sularının etkisiyle yeniden hareket eden çocuklar, bu kez de park halindeki bir otomobilin altında sıkıştı. Çevredeki vatandaşlar, çocukları aracın altından çıkararak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Olay, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Selden etkilenen çocuklar, tedavi için hastaneye sevk edildi.

aw211874-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.