Ankara'da bıçaklı kavga

Ankara'da bıçaklı kavga

Ankara'nın Sincan ilçesinde, alacak anlaşmazlığı yüzünden çıkan bir kavga sokak ortasında çıktı.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. İki taraf arasındaki anlaşmazlık hızla büyüyerek kavgaya dönüştü ve her iki kişi de ellerinde bulunan bıçaklarla birbirine saldırdı. Bu korkunç olay, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, şiddetli kavganın ardından Y.Ç.N. ve H.K.'nin aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığıldıkları görülüyor.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından her iki yaralı da Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yaralıların durumlarının ağır olduğu belirtildi.

Olayın şahitlerinden biri olan mahalle esnafı Nihat Karabulut (74), yaşananları şu sözlerle aktardı: "Ben gazete almaya gittim. Döndüğümde 2 kişi karşılıklı ellerinde bıçakla kavga ediyordu. 'Benim, senin, alırım' diye kavga ediyorlardı. İkisinin de belden yukarısı kan içindeydi. Sonra polis geldi."

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, Y.Ç.N. ve H.K. arasındaki alacak meselesi nedeniyle başlayan bu şiddet olayı, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.