Ankara’da çalışmak isteyenlere büyük fırsat

Ankara’da çalışmak isteyenlere büyük fırsat

Ankara'da çalışmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi. Dünyaca bilinen Hacettepe Üniversitesi’nde çeşitli branşlarda çalışacak 621 personel alınacak. Açık bulunan pozisyonlara ortaöğretim, lise, üniversite mezunu herkes başvurabilecek.

İşsizlik oranının gün geçtikçe arttığı ülkemizde bu kez Ankara''dan personel alımı hamlesi geldi. Ankara''nın ve dünyaca adı bilinen Hacettepe Üniversitesine 621 Sözleşmeli Personel alınacağı duyuruldu. İlana başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 19 Nisan 2023 tarihine kadar Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Belirli bir KPSS puanına sahip olan ortaöğretim, lise, üniversite mezunu herkes başvurabilir. Yerleştirme işlemi, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan adaylar arasından 2022 KPSS (B) grubu ilgili puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK

621 Personel alımını duyuran Hacettepe Üniversitesi alım yapılacak alanları da açıkladı. Buna göre, Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri), Destek Personeli (Berber), Destek Personeli (Gassal), Destek Personeli (Basit Bakım ve Onarım), Sağlık Personeli, Çözümleyici, Sistem Programcısı, Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför)

Destek Personeli (Yemek Hizmetleri) ve bir çok alanda alım yapılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.