Ankara'da kavga sonrası mahallede polis nöbeti

Ankara'da kavga sonrası mahallede polis nöbeti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Güventepe Mahallesi'nde, E.K. isimli şahıs, Ulaş B. ile aralarındaki husumet nedeniyle çıkan tartışmada tabancayla ateş açarak 21 yaşındaki genci başından vurdu ve ağır yaraladı.

Olay yerine hızla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin geldiğini gören E.K., kendisini teslim olmamak için silahını başına dayayarak kaçmaya başladı. Bu sırada yaralı gencin yakınları da mahallede toplanarak gerginliği artırdı. Durumun daha da tırmanması üzerine özel harekat ekipleri bölgeye gönderildi. E.K., kaçarken cep telefonuyla kaydedildi ve kısa süre sonra polis tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

66966f46444c830895f92b8a.webp

Olayın ardından Ulaş B.'nin yakınları, E.K.'nin ailesine ait mobilya mağazasının camlarını kırarak içerideki eşyalara zarar verdi. Kalabalık, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. Ulaş B., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Gözaltına alınan E.K.'nin ise polisteki işlemleri devam ediyor.

66966f46444c830895f92b88.webp

Polis, iki gencin yakınları arasındaki gerginliğin yaşandığı bölgede önlem alarak, E.K.'nin ailesinin iş yerinin önünde nöbet tutmaya başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.