Annelere bayram ettirecek haber geldi! Bir masraftan daha kurtuldular

Annelere bayram ettirecek haber geldi! Bir masraftan daha kurtuldular

Annelere ekonomik rahatlık sağlayacak uygulama başladı. Bir masraftan daha kurtuldular.

Ekonomik krizin etkileri çocuklu aileler üzerinde ağır yükler oluştururken, bebek sahibi aileler bakım masraflarındaki artışla mücadele ediyor. Bu zorlu dönemde, belediyeler ailelere destek olmak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda "Hoş Geldin Bebek" adlı destek paketlerini ailelere ulaştırıyor.

e6df6130-5a42-40aa-99d3-9f14101bec57-w.webp

Yeni doğum yapmış anneler ve hamileler, bu destek paketinden faydalanmak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 444 40 10 numaralı çağrı merkezini arayarak kayıt oluşturabilirler. Kayıt işlemi sonrası, Belediye ekipleri kısa süre içinde ailelerle iletişime geçerek "Hoş Geldin Bebek" paketlerini evlere teslim ediyor.

cdf7eba7-abf6-4229-9925-78a8d15d6fc2.webp

PAKETİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

"Hoş Geldin Bebek" paketi, bebek bezi, ıslak mendil, nevresim takımı, yeni doğan zıbın seti ve annelerin işini kolaylaştıracak "Çocuk Yetiştirmede Temel Beceriler" adlı kitap gibi çeşitli ürünler içeriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği bilgilere göre, bu hizmetten faydalanan anne ve bebek sayısı şu ana kadar 407 olarak belirlendi. Belediyenin bu desteği, ekonomik zorluklarla başa çıkmaya çalışan aileler için önemli bir yardımcı kaynak olarak değerlendiriliyor.

455ffa5e-f6e5-488b-a1e3-a5a49bcf13c5-w.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.