Arda Güler gole doymuyor! Real Madrid farklı kazandı

Arda Güler gole doymuyor! Real Madrid farklı kazandı

Real Madrid, İspanya La Liga'nın 36. haftasında kendi evinde Alaves'i ağırladı ve mücadeleden 5-0'lık net bir skorla galip ayrıldı.

Maçın ilk golü, 10. dakikada Jude Bellingham'ın Toni Kroos'un ortasını kaleye yönlendirmesiyle geldi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında, Real Madrid'in baskısı sonucu Camavinga'nın asistinde Vinicius Junior skoru 2-0'a taşıdı. İlk yarının sonlarına doğru Valverde, Bellingham'ın pasıyla buluştu ve ceza sahası dışından attığı şutla farkı üçe çıkardı. İkinci yarıda, 70. dakikada Vinicius Junior, Bellingham'ın mükemmel pasıyla dar bir açıdan yaptığı vuruşla skoru 4-0'a getirdi.

aw204340-01.jpg

Maçın sonlarına doğru, 62. dakikada oyuna dahil olan genç yıldız Arda Güler, 81. dakikada Rodrygo'nun sol kanattan yaptığı ortaya güzel bir vuruşla karşılık vererek takımının beşinci golünü kaydetti. Bu golle birlikte, Arda Güler ligdeki gol sayısını dörde çıkarmış oldu. Real Madrid bu galibiyetle üst üste dokuzuncu maçını kazandı ve son dört maçında kalesini gole kapattı. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri bu zaferle puanlarını 93'e yükseltti.

Real Madrid'in genç yıldızı Jude Bellingham, son üç lig maçında da gol atarak takımının şampiyonluk yolundaki en önemli isimlerinden biri oldu. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon oynadığı 27 maçta 19 gol atma başarısı gösterdi ve bu maçta iki asist yaparak üç gole doğrudan katkıda bulundu. Takımın diğer önemli hücum silahı Vinicius Junior ise bu sezon ligde 15. golünü attı ve La Liga'da 25 maçta forma giydi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.