Arsa alacaklara kaçırılmayacak fırsat. Yüzlercesi satışta

Arsa alacaklara kaçırılmayacak fırsat. Yüzlercesi satışta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüzlerce arsayı satışa çıkardı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van'da yatırım fırsatı sunan bir proje başlattı.

Van'ın merkezi konumunda bulunan 210 adet arsa, yatırımcılara yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneğiyle satışa sunulacak. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sağlanması, potansiyel yatırımcılar için büyük bir fırsat olarak öne çıkıyor.

0x0-yeni-ev-alanlar-dikkat-tapu-harcina-odediginiz-parayi-geri-alabilirsiniz-tapu-harci-nasil-geri-alinir-1532782541865.webpMüzayedeler, 25 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek. İlgilenenler, müzayede toplantılarına T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu'nda Ankara'da veya Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Cengiz Ardıç Kültür Merkezi'nde fiziksel olarak katılabilirler.

21727.jpgAyrıca www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden de çevrimiçi olarak teklif verebilme imkanı bulunmaktadır.

Van'ın Gevaş, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde bulunan bu arsaların, tapulu olup yüksek yatırım potansiyeline sahip ve talep gören bölgeler olduğu vurgulanmaktadır.

417603.jpgBaşvuruların başladığı belirtilirken, detaylı bilgi almak isteyenlerin www.emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilecekleri veya 0212 608 15 00 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri ifade edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.