Artık yüzde 42 indirimli satılacak! Vatandaşlar derin bir ‘ohh’ çekecek

Artık yüzde 42 indirimli satılacak! Vatandaşlar derin bir ‘ohh’ çekecek

Vatandaşları sevindirecek haber geldi. Artık yüzde 42 daha ucuza satılacak.

Zincir marketlerde fiyatı dudak uçuklatan o ürünün fiyatı yüzde 42 daha ucuza satılacak. Uşak Belediyesi tarafından başlatılan Halk Yumurta projesi, şehirdeki çeşitli noktalarda uygun fiyata sağlıklı yumurtaların vatandaşlarla buluşturulmasını amaçlıyor.

Marketlerde 105 TL'den satılan yumurta belirtilen noktalarda yüzde 42 daha ucuza satılacak. Temel besin kaynaklarından biri olan yumurtaya erişimde zorluk çeken tüketicilere yönelik olarak hayata geçirilen bu proje, Halk Ekmek ve Halk Süt projelerinin ardından hizmete konulmaya karar verildi.

halk-ekmek-ve-halk-sutun-ardindan-halk-yumurta-geliyor-uygun-fiyata-saglikli-yumurta-satilacak-17204464102286-1.jpg

Pazartesi gününden itibaren Halk Ekmek büfelerinde satışa sunulan doğal ve sağlıklı Halk Yumurtaları, vatandaşların sofralarında yer alacak. Proje kapsamında 30’lu paketler halinde sunulan Halk Yumurtaları 60 TL'den satılarak, ekonomik bir seçenek olarak da dikkat çekiyor.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşımızın hane ekonomisine az da olsa bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben Halk Yumurtanın şimdiden kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Halk Yumurta projesi, artan gıda fiyatlarıyla mücadele etmek isteyen ve sağlıklı beslenmeyi tercih eden vatandaşlar için önemli bir destek sağlarken söz konusu proje vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

halk-ekmek-ve-halk-sutun-ardindan-halk-yumurta-geliyor-uygun-fiyata-saglikli-yumurta-satilacak-17204464107947-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.