Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uyardı: Bu fırsatları sakın kaçırmayın 'Etkisi 10 gün sürecek'

Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uyardı: Bu fırsatları sakın kaçırmayın 'Etkisi 10 gün sürecek'

Ertelemeyen, harekete geçenlere kapılar ardına kadar açılacak. Aşk da para da orada bir yerde sizi bekliyor. Astrolog Dinçer Güner, tek tek açıkladı.

Astrolog Dinçer Güner, burçların nitelikleri, astronomik olaylar ve gelecekteki olasılıklar hakkında yaptığı güvenilir analizlerle biliniyor. Güner, sosyal medya üzerinden paylaşımlarına devam ediyor.

Picture background

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "BÜYÜK İŞLER BAŞARMA ZAMANI" başlığı altında, Jüpiter ile Plüton arasında üçgen açı oluşacağını ve etki süresinin 10 gün süreceğini şu şekilde açıkladı:

BÜYÜK İŞLER BAŞARMA ZAMANI

Jüpiter ile Pluton arasında üçgen açı oluşacak ve etki süresi 10 gün

Hem psikolojik düzeyde hem de maddi dünyada büyük değişimler, büyük işler, büyük projeler zamanı. Zorlu durumlarla başa çıkmak, eski kalıpları değiştirmek ve kişisel gelişimde önemli ilerlemeler kaydetmek için fırsatlar sunabilir. Eski, işe yaramaz alışkanlıkları bırakmak ve yerine sizi gerçekten tatmin edecek yeni yollar keşfetmek için mükemmel bir zamandır. Kariyerinizde önemli bir sıçrama yapma potansiyeli sunar. Stratejik ve akıllıca adımlar atarak, büyük başarılar elde edebilirsiniz. Yatırımlar, iş projeleri veya finansal planlar için oldukça verimli bir dönemdir.

Zihinsel kapasitenizin artmasına, yeni bilgi kaynaklarına ulaşmanıza ve bu bilgiyi etkili bir şekilde paylaşmanıza olanak tanır. Araştırma, yazma ve öğretme gibi konularda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Eğitimde yeni kapılar açabilir ve kariyerinizde önemli ilerlemeler sağlayabilir. Akademik başarılar, yeni eğitim programları veya kariyer değişiklikleri gibi önemli adımlar atabilirsiniz. Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız artık erteleme zamanı değil.

Büyük- Küçük demeden değişim için harekete geç! Yurt dışında yaşamak mı istiyorsun araştırmalara başla, iş mi kurmak istiyorsun o zaman adımlarını at. Kilo mu vermek istiyorsun desteğin al.

Dünya Üzerinde;

Teknolojik yenilikler ve bilimsel keşifler artabilir. Yeni buluşlar, bilimsel araştırmalar ve teknolojik yenilikler bu dönemde hız kazanabilir. Uzay ile ilgili yeni keşifler, açıklamalar gündeme gelebilir. Ekonomik sistemlerde ve finansal piyasalarda önemli değişimlere ve güçlenmeye yol açabilir. Büyük ekonomik reformlar, yeni finansal düzenlemeler ve daha sağlam ekonomik yapılar ortaya çıkabilir. Barış anlaşmaları, uluslararası işbirlikleri gündeme gelebilir. İnsan hakları ile ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Medya sektöründe yenilikler ve dijital platformlarda değişiklikler getirebilir. Büyük isyanlar, insanların seslerini daha güçlü bir şekilde çıkarması, mitinglerin düzenlenmesi olasıdır. Ayrıca grevler, gösteriler, protestolarda gündeme gelebilir.

dii.jpg

JÜPİTER BURCU ÖZELLİKLERİ

Astrolojide ödüller gezegeni olarak nitelendirildiği görülen Jüpiter, din ve felsefe gibi alanlarla yakından ilişkilidir. Sorumlulukların yerine getirilmesine bağlı olarak ne gibi olumlu gelişmelerin yaşanacağını yansıtan bu gezegen burcu, yay ve balık burçlarının yöneticisidir.

Jüpiter burcunun yengeç üzerinde güçlü olduğu bilinirken, düşük olduğu burç ise oğlak olarak belirtilebilir. Bununla birlikte ele alınan bu gezegen burcunun ikizler ve başak açısından zararlı olduğu söylenebilir.

Picture background

Bolluk ve bereket gibi kavramların yanı sıra merhameti de temsil eden Jüpiter burcu, kişinin kendi sorumluluğunu alması gerektiğini ortaya koyar. Dolayısıyla astroloji haritasındaki ilk koruyucu olarak bilinen bu gezegen burcu, karmanın etkisinden kurtulmak için bir hatırlatıcı şeklinde ele alınır.

PLÜTON GEZEGENİ ÖZELLİKLERİ

Plüton gezegeni, yeni bir yaklaşım ve yeni bir bakış açısıyla ilgilidir. Bireyin olaylara farklı bakmasına, görüşlerini dönüştürmesine veya geliştirmesine ve hayata yeni bakış açılarıyla ortaya çıkmasına yardımcı olur.

Tüm tabu ve çok gizli duygularınızı, düşüncelerinizi ve arzularınızı sakladığınız yer Plüton’dur. Plüton yerleştiği evde ya da burçta kişinin karanlık huyları, herkesten gizlediği düşünceleri, özgüvensiz hissettiği konular vardır. Bu nedenle bedeninde huzursuz hissettiği ya da beğenmediği o özellik hakkında da bilgi verebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.