Astrolog Dinçer Güner saat 20:22'ye kadar devam edecek diyerek uyardı! Bunlardan kaçının

Astrolog Dinçer Güner saat 20:22'ye kadar devam edecek diyerek uyardı! Bunlardan kaçının

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Ay'ın boşlukta olacağını söyleyerek herkesi uyardı. Güner, etkinin saat 20:22'ye kadar süreceğini ifade etti.

Astroloji, çoğu zaman birçok kişi tarafından önemli görülür. Güneş’in ve Ay’ın, hatta tüm gezegenlerin hareketi, duygularımız ve karakterimiz üzerine etki gösterir.

Dinçer Güner, astroloji alanındaki kapsamlı analizleriyle tanınıyor. Burçların özellikleri, astronomik olaylar ve gelecekteki olası senaryolar hakkında sunduğu bilgiler, astroloji tutkunlarına kıymetli bir rehberlik sunuyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner kimdir? Dinçer Güner kimden eğitim aldı?- İlkses Gazetesi - Son Dakika Haberleri

Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumları sırasında Ay'ın boşlukta olacağına dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Güner, boşlukta olan Ay dönemlerinde, atılacak adımların ve alınacak kararların riskli olabileceğine vurgu yaptı.

Picture background

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "BOŞLUK GÜNÜ" başlığı altında, Ay 20:22'ye kadar boşlukta olacağını şu şekilde açıkladı:

Bu dönemlerde yeni bir işe başlamak, önemli kararlar almak veya anlaşmalar imzalamak genellikle iyi sonuç vermez. Bu zaman diliminde yapılan işler beklenmedik sonuçlar doğurabilir veya başarısız olabilir. O yüzden bu tür büyük adımlardan kaçınmak iyi olur.

Günlük rutininize devam etmek, daha önce başlamış olduğunuz işleri tamamlamak için Ay boşlukta iken uygun bir zamandır. Detayları gözden geçirebilir, eksikleri tamamlayabilirsiniz.

Dikkat dağınıklığı ve hatalar bu dönemde daha yaygın olabilir. Bu yüzden özellikle dikkat gerektiren işlerde daha özenli olmanızda fayda var.

Sosyal ilişkilerde yanlış anlaşılmalar veya duygusal karışıklıklar yaşanabilir. Bu dönemde önemli konuşmalardan veya tartışmalardan kaçınmak iyi olabilir. Ay boşluktayken rahatlamak, meditasyon yapmak ve içsel huzur bulmak için zaman ayırabilirsiniz.

ay.jpg

AY'IN BOŞLUKTA OLMASI NE ANLAMA GELİYOR?

Ay'ın boşlukta olması demek; Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiçbir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir.

Ay'ın boşlukta olma kavramı ise Ay'ın hiçbir majör açı yapmaması demektir. Hiçbir gezegenle açı oluşturmayan Ay, kuracağı bir sonraki bağlantıya kadar 'boşlukta' kabul edilir.

Bu süreçte enerjimiz biraz düşebilir, dinlenme ihtiyacında olabiliriz. İçsel olarak bir şeyleri sindirme, yavaşlama, yarım kalan işleri gözden geçirerek tamamlama zamanlarıdır.

Başlatılan yeni işler sonuçsuz ve askıda kalabilir. Ay gökyüzünde yeniden bir bağlantı kurduğunda, hayat normal seyrine devam eder.

AY

Yönettiği burç: Yengeç
Güçlü olduğu burç: Boğa
Güçsüz olduğu burç: Akrep
Zararlı olduğu burç: Oğlak

Ay soğuk ve sisli bir etkiye sahiptir. Dişi özellikler gösterir. Ay geçmişi belirler. Bedenimizin yaşamasını sağlayan besleyici ve kuvvetlendirici sıvıları yönetir.

Kişilerin geçmişlerindeki anıları biriktirir ve yeri geldiğinde anımsatır. Ay kişiliğin bilinçsiz yönüdür. Bir erkeğin haritasında annesini ve eşini gösterir.

Annelik içgüdüsü ile birlikte içimizde barınan aile baskısını gösterir. Ay gebeliğin ve doğumun da yöneticisidir. Çocukluk döneminde yaşadığınız olaylara ait anılar Ay tarafından yönetilir.

İnsan ruhunu yavaş yavaş geliştiren bir güce sahiptir. Nerede bir yaşam kıvılcımı varsa onu en iyi biçimde besler, büyütür ve korur. Duygu ve heyecanların bugünden geçmişe, geçmişten bugüne akışını yönetir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.