Astrolog Hande Kazanova ‘beklenmedik olaylar’ diyerek açıkladı! Tehlike çanları çalıyor

Astrolog Hande Kazanova ‘beklenmedik olaylar’ diyerek açıkladı! Tehlike çanları çalıyor

Astrolog Hande Kazanova, yıldızların hareketlerine göre bu hafta oluşabilecek tehlikeli durumların uyarısını yaptı.

Yeni bir haftanın gelmesiyle yeni uyarılarını yapan astrolog Hande Kazanova, önemli bilgiler verdi. 15 Temmuz ile birlikte Mars ve Satürn gibi gezegenlerin yoğun etkilerinin bulunacağından bahseden ünlü astrolog, beklenmedik olayların oluşacağından bahsetti.

Astrolog, “Mars ve Uranüs'ün kavuşumu, askeri operasyonlar, grevler, saldırılar ve güvenlik konularını karşımıza getirebilir” diyerek beklenmedik olaylara karşı uyardı. Öte yandan ekonomik krizler, doğal afetler, iflaslar gibi olumsuzluklar gerçekleşebilir.

BORSADA ALIM FIRSATLARI DOĞABİLİR

Astroloji dünyasında Mars ve Uranüs'ün Algol yıldızı ile olan kavuşumları, geçmişte önemli olaylarla ilişkilendirilmiştir. Hande Kazanova’ya göre finansal açıdan, bu kavuşumlar borsalarda alım fırsatları olarak değerlendirilebilir ve kripto para piyasalarında beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Kazanova, “Ancak bu bir yatırım tavsiyesi değildir” ifadelerini de kullandı.

ANİ İNİŞ ÇIKIŞLARA DİKKAT!

Hande Kazanova’nın yorumlarından önemli başlıklar şöyle:

18 Temmuz'da, Güneş'in Uranüs ile olumlu açısı, yenilikleri ve teknolojik ilerlemeleri teşvik edeceği bekleniyor. Bu dönemde, Cumartesi günü Mars'ın Neptün ile yaptığı sekstil açısı insanları birbirlerine yardım etmeye yönlendirebilir.

Aynı zamanda Mars'ın İkizler burcuna geçişi iletişim, haberleşme ve ulaşım alanlarında bazı zorlukları ve kazaları beraberinde getirebilir, bu da fikirsel tartışmaları tetikleyebilir.

Bu hafta 17, 19 ve 20 Temmuz tarihleri piyasalarda ani iniş ve çıkışlara sahne olabilir. 21 Temmuz'da Oğlak burcunun son derecesinde meydana gelecek Dolunay, önemli sonlanmaları ve krizleri işaret ediyor. 22 Haziran'da alınan kararların etkileri bu dönemde netleşebilir, aldığımız kararların sonuçlarını daha açık bir şekilde görebiliriz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.