Atilla Yeşilada ‘al’ tavsiyesi verdi: Sene sonunda çok kazandıracak

Atilla Yeşilada ‘al’ tavsiyesi verdi: Sene sonunda çok kazandıracak

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, sene sonunu işaret ederek rekor kazanç sağlayacak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada uzman isimlerin yorumları da merak ediliyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, sene sonunu işaret ederek rekor kazanç sağlayacak yatırım aracını açıkladı.

DOLARDA DURGUNLUK YAŞANIYOR

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesine getirmesinin ardından mevduat faizi yüzde 55 ardından borsa 10 bin seviyesini aşarak rekorlar tazeledi. Faiz artırımı sonrasında TL varlıklara yöneliş olurken, dolar tarafında ise durgunluğa sebep oldu.

dolar-tl-2.jpg

BORSA TEKRARDAN ÇIKIŞA GEÇTİ

Son olarak 33 TL seviyesine kadar gelen dolar 32,5 seviyesine kadar düşüş sergiledi. Borsa tarafında ise 10 bin 800 seviyelerinden 10 bin seviyelerine kadar düşüş yaşansa da 10 bin 733 bandına kadar yükseldi.

1702023361-mevduat-faizinde-yaris-hizlandi-banka-faizi-yuzde-50ye-dayandi.webp

YEŞİLADA: ÇOK KAZANDIRACAK

Borsa tarafında yaşanan yükseliş sonrasında pek çok yatırımcı geleceğini merak etmeye başladı. Bu konuda ise uzman isimlerin görüşleri altın değerinde bakılıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, borsa tarafında yıl sonunu işaret ederek rekoru açıkladı. Yeşilada, “Borsa bu gelişmeleri hazmetmek için biraz daha bekler. Ama şahsi fikrimi soruyorsanız, ben her düşüşte borsaya girerdim. En azından sene sonuna doğru çok güzel bir kazanç elde edileceği düşüncesindeyim” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.