Atilla Yeşilada tüyoyu verdi: 15 bin seviyesine gidiyor diyerek açıkladı!

Atilla Yeşilada tüyoyu verdi:  15 bin seviyesine gidiyor diyerek açıkladı!

Ekonomiye ilişkin yorumları sebebiyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Atilla Yeşiladada’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kenarda birikime olan vatandaşlar, parasına değer kazandırmak istiyor bu sebeple ekonomi alanında yorumlarıyla dikkat çeken isimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Zaman zaman YouTube kanalından da dikkat çeken açıklamalarda bulunan Atilla Yeşilada’dan yine ekonomiye ve yatırıma yönelik dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

TARİHİ REKORU AÇIKLADI


Yeşilada yatırımcılara borsa uyarısında bulunduğu tarihi rekoru açıkladı.

Son dönemlerde bir çok yatırımcı Türk Lirası varlıklarına dönüş yapıyor. Faiz oranlarının %50’ye yükselmesiyle birlikte yükselişlerinde arttığı belirtiliyor.
Öte yandan Türk Lirası mevduat faizleri de %60 oranlarına çıkarken borsa İstanbul’daki hisse senetlerine olan ilgide de artış yaşanıyor.

HİSSE SENETLERİNDE DE ARTIŞLAR YAŞANIYOR
Son dönemlerde borsa, 10 bin seviyesini aşarak tarihi rekorunu egale etti. Türk lirasındaki yükselişlerle beraber hisse senetlerinde de artışlar gözlemlendi.


Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada son dönemde hisseler de yaşanan artış sonrası da borsa da rekor tazelediği ifadesinde bulundu.


Yeşilada, “Türkiye gri listeden çıktıktan sonra sıcak para akımları sürecek. Hisse yatırımcıların ilgisi de son dönemde arttığını görüyoruz. Bu da borsaya bayağı bir para gireceği düşüncesini destekliyor. Borsa 12 bin dolar değeri olması gerekirken, yavaş yavaş yıl sonu 15 bine doğru gittiğini de görüyoruz” şeklinde konuştu.

NOT: Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.