Aydilge'den tüyler ürperten itiraf: 30 yıl sonra yaşadığı korkunç olayı anlattı

Aydilge'den tüyler ürperten itiraf: 30 yıl sonra yaşadığı korkunç olayı anlattı

Türkiye kadınlara yönelik cinayetlerle sarsılırken ünlü şarkıcı Aydilge‘den 30 yıl sonra sevenlerini üzen bir itiraf geldi.

Dillerden düşmeyen şarkıları ve kendine has yorumuyla sevilen sanatçı 15 yaşındayken maruz kaldığı tacizi, tacize maruz kalanlara seslenen Aydilge lütfen çaresiz hissetmeyin susmayın yardım isteyin ifadeleri ile paylaştı.


Çocukluk döneminde maruz kaldığı tacizle ilgili olarak yaptığı bu itiraf konuşması sosyal medyada gündem oldu. benzer durumları yaşayanlara seslenen ünlü sanatçı seslerini yükseltmeleri gerektiğini de ifade ederek, "Ben 15 yaşındayken, 17 yaşında bir çocuk tarafından tacize uğradım. Yazlık bir yerde, pat diye yanıma oturup, yakınlaşmak istedi.

1.jpg

İzin vermedim. İttirdi - kaktırdı. Sonra Bileğimden tutup, 'korkma ya, sadece kelebeğimi göstereceğim' dedi. Ben, önce normal uçan bildiğimiz kelebek sandım ama cebinden kesici alet olan kelebek denilen şeyi çıkarıp, iğrenç bir sırıtışla sallamaya başladı.

ay.jpg

Şanslıydım, bir şekilde fırlayıp kaçtım oradan insanların arasına karıştım ama kaskatı donup kalabilirdim de.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.