Aziz Yıldırım sözünü tuttu! Jose Mourinho'nun talepleri belli oldu

Aziz Yıldırım sözünü tuttu! Jose Mourinho'nun talepleri belli oldu

Aziz Yıldırım'ın en büyük seçim vaadi olan Jose Mourinho transfer hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Mourinho'nun, Aziz Yıldırım’dan talepleri belli oldu.

Fenerbahçe'de kısa süre sonra yapılacak olan seçim öncesi adaylığını açıklayan eski başkan Aziz Yıldırım'ın en büyük vaatlerinden biri de dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu Fenerbahçe’ye getirmek olmuştu.

Picture background

Bu açıklamanın hemen ardından Yıldızım, kısa süre içerisinde Londra'ya gideceğini ve tecrübeli hocayla bir görüşme yapacağını açıklamıştı. Yıldırım'ın bu sözleri Fenerbahçe taraftarını oldukça heyecanlandırırken, Jose Mourinho'nun sarı lacivertlilerden talebi belli oldu.

Tecrübeli teknik direktör Mourinho'ya yakınlığıyla bilinen başarılı menajer Gigi Becali, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gitmek istediğini dile getirirken, Mourinho'nun Fenerbahçe'den 1 yıllık sözleşme talep ettiğini söyledi.

Picture background

Aziz Yıldırım'ın hedefinin ise başkan seçilmesi halinde 3 sene boyunca Portekizli teknik adamla çalışmak olduğu aktarıldı. Jose Mourinho, yaptığı açıklamada Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Suudi Arabistan'dan da teklifler aldığını söylemiş ve “İki hafta içinde bir karar vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.