Bahar dizisinde beklenmeyen veda! Ünlü oyuncu ayrılacak iddiası gündemde

Bahar dizisinde beklenmeyen veda! Ünlü oyuncu ayrılacak iddiası gündemde

Yeni sezonda kadroda dikkat çeken bir karakter olarak yer alan ünlü oyuncunun veda edeceği öne sürüldü.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrolü paylaştığı Bahar dizisinde seyirciyi şaşırtan bir ayrılık yaşanacak.

i.webp

Birçok kişinin severek takip ettiği, hatta fanı olduğu dizi Bahar, yeni sezona bomba gibi başlamıştı. Kadroya yeni isimler de dahil olmuş, bu karakterler diziye farklı bir imaj kazandırmıştı. Heyecanla beklenen yeni sezonda yeni karakterlerle ilgili hesaplar tutmadı.

65ddedf2466fc418cce3e21a.webp

Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisine yeni sezonda katılan Büşra Pekin, başhekim Süreyya Biçer karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Ancak gelen haberlere göre, karakterin hikayesinin beklenildiği gibi ilerlememesi nedeniyle Pekin'in diziye önümüzdeki hafta veda edeceği belirtiliyor.

BEKLENEN İLGİYİ GÖREMEDİ

Birsen Altuntaş’ın kulis bilgilerine göre, Süreyya karakteri, seyirciden beklenen ilgiyi görmeyince diziden erken ayrılma kararı alındı. Dizi yapım ekibi veya Büşra Pekin’den konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

bahar-6-1729432766.jpg

Büşra Pekin, Bahar dizisine ilk katıldığı bölümde geçirdiği estetik operasyonlarla dikkat çekmişti. Elmacık, dudak, jawline, çene ucu ve ışık dolgusu gibi işlemler yaptırdığı iddia edilen Pekin’in yeni görünümü de oldukça beğenilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.