Bahar dizisinin seti fena karıştı! Ünlü oyuncudan önce küfür sonra özür

Bahar dizisinin seti fena karıştı! Ünlü oyuncudan önce küfür sonra özür

Son dönemin reyting rekortmeni dizisi Bahar’ın setinde olay çıktığı sızdırıldı.

Show TV ekranlarının bir numaralı dizisi Bahar’ın setinin karıştığı öne sürüldü. İddiaya göre başrol oyuncusunun set çalışanına sesini yükselterek küfürlü konuşması, yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un sabrını taşırdı. Olay sonrası sette paydos verildi.

s-49ae15f4b1642fa99b02608e1db8714f905e2644.webp

SET BİRBİRİNE GİRDİ

MF Yapım tarafından çekilen ve Show TV’nin Salı akşamlarını şenlendiren Bahar dizisi senaryosu kadar oyunculuklarıyla da dikkat çekiyor. Dizi, son olarak setteki bir olayla gündeme geldi.

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin setiyle ilgili bomba iddia, TV8’in gündüz kuşağı programı Aramızda Kalmasın’da ortaya atıldı. Programda öne sürülene göre Bahar’ın başrolünde yer alan Demet Evgar, sette kendisine sahne süresiyle alakalı soru yönelten yönetmen asistanına sesini yükseltti ve küfürlü ifadeler kullandı. Asistanın durumu yönetmene bildirmesi üzerine olanlar oldu. Sette olaylar bir anda kızıştı.

1699008.webp

“AĞLAYARAK VE AF DİLEYEREK DÜZELTMEYE ÇALIŞTI”

Evgar’ın ifadeleri sonrasında yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un sette ekibe hiç kimsenin hiçbir suretle saygısızlık yapamayacağını söyleyerek seti paydos ettirdiği ve özür dilenmediği müddetçe sete geri dönmeyeceklerini belirttiği öne sürüldü.

Dışarıya sızdırılan iddiaları anlatan Müge Dağıstanlı, Evgar ile ilgili şu sözleri paylaştı:

"Bu sorun Şubat'tan beridir devam ediyor. Sorunun ise Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, Kostüm yapan ekibi zora sokması gibi durumlar olduğu söylendi."

Tüm bu durumların üzerine sette huzursuzluk oluştuğu öne sürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.