Bahçeli'den TUSAŞ saldırısı sonrasında ilk açıklama

Bahçeli'den TUSAŞ saldırısı sonrasında ilk açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, TUSAŞ'a yönelik yapılan terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) Ankara'daki yerleşkesinde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası ilk kez açıklama yaptı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır” dedi.

Bahçeli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"TUSAŞ Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır."

NE OLMUŞTU?

MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın, "örgütü lağvetme ve terörü sonlandırma dirayeti" göstermesi halinde ‘Umut Hakkı’ ismi verilen yasal düzenlemeden yararlanabileceğini söylemişti.

Bahçeli, Öcalan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) DEM Parti sıralarına ithafen bir konuşma yapabileceğini de kaydetmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.