Bankamatik kartı olanlar dikkat! O paralar iade edilecek 'Son tarih belli oldu'

Bankamatik kartı olanlar dikkat! O paralar iade edilecek 'Son tarih belli oldu'

Ziraat Bankası tarafından Bankkart sahiplerine özel promosyon açıklandı. Banka, mayıs ayının sonuna kadar geçerli olacak bir kampanya duyurdu.

Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarını sevindirecek kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, belirli alışverişlerde kullanılmak üzere 1000 TL değerinde bonus kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyadan faydalanmak için Bankkart ile gerçekleştirilecek seçili işlemleri takip etmek gerekiyor. Kampanyaya dair ayrıntılı bilgilere Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi ve mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Picture background

Müşteriler, 2500 TL'den 4999 TL'ye kadar olan harcamalar için 250 TL, 5000 TL ve üzeri harcamalar için ise 500 TL hediye kazanma imkanına sahip olacaklar. Bu kampanya ile toplamda 1000 TL'ye varan hediyeler kazanabilirsiniz.

KAMPANYANIN SÜRESİ VE KATILIM KOŞULLARI

1 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu özel kampanya ile Bankkart müşterileri birbirinden güzel avantajlar kazanma fırsatı yakalıyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Bankkart müşterileri, Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr internet sitesi üzerinden kolayca kayıt yaptırabilirler. Kampanyadan faydalanabilmek için alışverişten önce kaydınızı tamamlamanız gerekiyor.

Picture background

Müşteriler, 2500 TL'den 4999 TL'ye kadar olan harcamalar için 250 TL, 5000 TL ve üzeri harcamalar için ise 500 TL hediye kazanma imkanına sahip olacak. Bu kampanya ile toplamda 1000 TL'ye varan hediyeler kazanabilecek.

Ziraat Bankası müşterilerine 75 bin lira: Başvuran tek şartla alacak

Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerine başlattığı kampanya kapsamında kazanılan ödül miktarı, müşterilerin Bankkart hesaplarına anında aktarılacak.

Kazanılan ödül, sadece Bankkart'ın anlaşmalı olduğu işyerlerinde geçerli olacak. Müşteriler, alışverişlerini Bankkart Liraları kullanarak gerçekleştirebilecek.

bb.jpg

Bu promosyon kapsamında, nakit para çekme, ön ödeme, geri ödeme, iptal işlemleri, karta nakit yükleme ve Bankkart Lira kullanımı gibi işlemler kampanya dışında tutulmuştur. Ayrıca, bu kampanya diğer promosyonlarla birleştirilemez ve tek başına geçerlidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.