Barış Alper Yılmaz ile adı çıkmıştı! Aşk itirafı geldi

Barış Alper Yılmaz ile adı çıkmıştı! Aşk itirafı geldi

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu. Son dönemde tatilden tatile koşarak gündemden düşmeyen Subaşı, aşık olduğunu itiraf etti.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) performansıyla herkesin beğenisini kazanan yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz ile bir mekanda eğlendiği iddia edilen Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor.

Şeyma Subaşı nasıl geçiniyor? - Zafer Gazetesi

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sürekli gündeme gelen Şeyma Subaşı, Meedo ile evlenmiş ama bu evlilikte de aradığını bulamayarak ayrılık kararı almıştı.

Tek celsede boşanan Subaşı özel hayatıyla gözleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Şeyma Subaşı son olarak "Tahmin edin ne oldu?" diyerek sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile itirafta bulundu.

Picture background

Şeyma Subaşı paylaşımında "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum" İfadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYAY ÇALKALANIYOR

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile evlendikleri yerden paylaşım yaparak "Buraya geri döndüğümde biraz duygusallaştım çünkü 7 yıl önce burada evlendim." İfadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.