Başakşehir Millet Kıraathanesi'nde mahsur kaldılar

Başakşehir Millet Kıraathanesi'nde mahsur kaldılar

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Başakşehir Millet Kıraathanesi'ni de su bastı. İçeride bulunan vatandaşlar, aniden bastıran sel sularında panik yaşarken, o anlar kameraya yansıdı.

Kütüphane bahçesinde mahsur kalan kediyi ise oradaki bir vatandaş kurtardı.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayarak etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ilçelerde su baskınları meydana geldi. Sel baskınlarının olduğu adreslerden biri de Başakşehir Millet Kıraathanesi oldu. Aşırı yağmur nedeniyle bir anda kütüphanenin içerisini su bastı.

basak2.jpg

Bu sırada kıraathanede olanlar panikle dışarı çıkmaya çalıştı. Bahçede mahsur kalan bir kedi ise orada bulunan vatandaş tarafından kurtarıldı. Kediyi mahsur kaldığı yerden alan vatandaş kucağında daha güvenli bir yere götürerek bıraktı. Ayrıca İSKİ ekipleri millet kıraathanesine gelerek suyun tahliyesi için çalışma başlattı.

VATANDAŞLARIN YAŞADIĞI ZOR ANLAR KAMERASINDA

Yağmur sularının dolmasıyla birlikte içeride bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı. İçeride yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeriyi su bastığı vatandaşların ise panik içinde dışarıya çıkmaya çalıştığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise kıraathanenin tavanındaki dekorların düştüğü görülüyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.