Başakşehirli çocuklardan annelerine 3 boyutlu sürpriz

Başakşehirli çocuklardan annelerine 3 boyutlu sürpriz

Başakşehir'de Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen özel bir etkinlik, hem çocukları hem de anneleri için unutulmaz anlar yaşattı.

Başakşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, 10-14 yaş arası çocuklar, Başakşehir Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde özel bir eğitim aldı. Çocuklar, bu eğitimde öğrendikleri 3 boyutlu tasarım becerilerini kullanarak anneleri için kişisel hediyeler tasarladı.

aw202227-01.jpg

Tasarladıkları 3D modelleri, merkezde bulunan 3 boyutlu yazıcılar aracılığıyla fiziksel ürünlere dönüştüren çocuklar, bu süreçte teknoloji ve tasarımın temellerini öğrenirken aynı zamanda yaratıcılıklarını da sergileme fırsatı buldular. Etkinlik, annelerine bu özel hediyeleri veren çocuklar için de, bu hediyeleri alan anneler için de büyük mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür eden anneler, bu anlamlı günde çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Bu etkinlik, çocukların teknolojiyle iç içe olmalarını sağlarken aile bağlarını da güçlendirmiş oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.